Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Hacka do Royal Quest

szymon323323

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam nadzieje że nie zrobią do tego hacków jak nie umiesz grać w takie gry to poprostu w nie nie graj i tyle twoje wszystkie problemy się skończą :)

kom44ndo6_eune_24_4_logo.png

Opublikowano

Niby to odkop ale trzeba uświadomić graczy. Lecz od razu chce sprostować ja czitami gardze a to forum odwiedzam czasami gdyż mozna tutaj znaleść czesto fajne informacje na temat gier.

A wiec ci co osiagneli duzo w RoyalQuest i poszperali ciut wiecej niz dla informacji wiedza iz CZITY W RQ TO BARDZO LATWE ZNALEZISKO i NIE JEST TO PLATNE to po pierwsze.

po 2 Czity sa na Speeda, Czast Time, Auto Picka,  a nawet Moob  grindera automatycznego ktory wyglada tak jak w metinie postac na SH porusza sie szybciej niz "model" sciaga multum mobow na siebie i je bije.

Na polskim serwerze nie bylo to powszechne bo trzeba bylo znac zaawansowany rosyjski by dokopac sie do tego typu programow co w polsce nie jest chlebem powszednim dla tego czitow na polskim bylo strasznie malo moze jeden na tysiac lub pare osob z jednej gildii. Lecz z doswiadczenia wiem bo gram na ruskim juz dość dlugo ze tam cziter to zmora i mimo nie ma ich tam jednak multum na jednej mapie moze byc nawet do 2 cziterow czasami oczywiscie 3 czasami nic. Lecz tam widac to idealnie oraz ze developerki prawie nic w ta strone nie robia przez caly okres wersji rosyjskiej powstala tylko jedna latka ktorej wlascicielowi czita zajelo tydzien by obejsc zabezpieczenia, od tamtej pory sypia sie tylko bany.

I od razu chce sprostowac sprawe z angielskim serwerem i calym steamem. Otóz jak wchodzi nowa gra [ nie od valve ] na platforme steam to Valve ma TYLKO prawa autorskie do tej wersji zazwyczaj, oraz do sprzedania pakiety w grze, oni sami dodaja tylko gre do swojej biblioteki nic wiecej, takie sprawy jak anty czit, patche itp to sprawa wydawcow gry, wiec czitowanie na grach "z poza valve" to nic trudnego wystarczy miec czita z normalnej wersji gry i zmienic tylko pliki docelowe oraz "IP" przez ktory gra sie laczy co zajmuje mniej niz 10 min. Wiec na wersji angielskiej tez beda czity oczywiscie od nas bedzie to zależało czy beda sobie biegac wolno czy bedziemy pomagac ich banowac a ich liczba na pewno zmaleje.

Co do tego gdzie je znalesc jak odpalic mnie sie nie pytajcie ja tylko wam sprostowalem jak to wyglada na ta chwile w RQ. Sprostuje tez P2W cziterow bo czegos takiego nie ma BA osoby co sa na czitach w PvP praktycznie nie robia nic a jak znajdziesz jakiegos czitera expiacego sobie to padnie na salwe ciosow mimo iz jest o wiele lepszy od nas, główny atut w tej grze u cziterow to szybkosc lecz gra jest zrobiona na takiej zasadzie ze "model" porusza sie normalnie co powoduje ze mozemy spokojnie zabijac takiego czitera bijac tylko w "model" wiec koles pada a nawet nie wie od czego ^^ wiec czit ktory jest nie umiejetnie stosowany tak na prawdę przeszkadza a nie pomaga. 

@ NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK jeden cios  - jedno zabicie, czy  niesmiertelnosc 

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...