Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Zabezpieczeń.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam zabezpieczen na programy:

- ForceNick

- ForceName

- ForceNickOP

- ForceNickCommand

Szukam tych zabezpieczien poniewaz pare razy mi juz rozwalono serwer tymi programikami.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem jest serwer premium. Jeżeli rozchodzi się o te ? w nicku i ma się OP można to zablokować w pluginie AuthMe/xAuth.

Opublikowano

nie ma takich programow ?

jak nie instalujesz pluginow od kolegi czyt . super pro elo antycheat wykrywajacy czity nawet przed dolaczeniem na serwer 

albo masz normalne haslo na rcon a nie 12345 to takie programy nie istnieja

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem jest serwer premium. Jeżeli rozchodzi się o te ? w nicku i ma się OP można to zablokować w pluginie AuthMe/xAuth.

Ten znaczek mozna zmieniac i wgl na rozne 

nie ma takich programow ?

jak nie instalujesz pluginow od kolegi czyt . super pro elo antycheat wykrywajacy czity nawet przed dolaczeniem na serwer 

albo masz normalne haslo na rcon a nie 12345 to takie programy nie istnieja

Jest taki program akutalnie sam mam taki ale go nie moge rozszyfrowac rozebrac na czasteczki by ogarnac jak go uruchomic i na jakiej zasadzie dziala by ogarnac zabezpieczenie.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

Opublikowano

wyslij mi ten program bo jakos ci nie wierze 

znajac zycie pobrales pierwszy lepszy programik ktory wyskoczyl w google po wpisaniu forceop minecraft 

a takie gunwa po prostu nie dzialaja

Opublikowano

wyslij mi ten program bo jakos ci nie wierze 

znajac zycie pobrales pierwszy lepszy programik ktory wyskoczyl w google po wpisaniu forceop minecraft 

a takie gunwa po prostu nie dzialaja

Ten program nie zostal pobrany z google lecz od pewnej osoby ktora rozwalala 1 serwer zdobylem go lecz do konca nie powiedziala jak on dziala poprostu koles moze wbic np jak ja mam nick Zaduszny to wbija np na moj nick o takiej nazwie Zad?uszny  lub takze innych nazwach i sie go zbanowac nie da i ma wszystkei moje uprawnienia ale moze tez dodac inny znak lub cyferke czy cos a do tego tylko consolka da sie go zbanowac.

Serwer Na Modach

Opublikowano

@up to jest błąd w authme... sam sprawdzałem i bez pluginów na logowanie nie działa takie coś ale z pluginem to tak. Wystarczy zablokować te znaki w authme. Bo takie programy nie istnieją bo serwer minecraft jest zamknięty w pewnym sensie więc jedynym sposobem aby zdobyć uprawnienia admina jest go obciążyć tak aby wykonywał komendy bez uprawnień albo plugin który możesz mieć od gościa który ci potem włamie się na serwer.

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Zainstaluj LogIT zamiast AuthMe i po problemie ;)

I podeslij ten program na PW :p

Opublikowano

ForceOP-e i inne to same kłamstwa, niby tworzą jakieś programy, które naprawdę są samą grafiką...

Możliwe że administrator zniszczył Ci serwer.

Lecz tak jak @Hejterski, polecam plugin LogIT, jest dużo lepszy (na dodatek polski!)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...