Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest na innych...

antar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Czytając ostatnie tematy w których ludzie pisali np:. "Na jakim serwie się szybko rozwinę", "Gdzie lepiej grać" etc:.

I to pytanie kieruje do graczy którzy grają na innych serwerach poza PL i Globalu. Jak to jest na innych serwach, jak się dogadujecie z innymi graczami czy da sie łątwo odnieść Polaków oraz czy w ogóle  łatwo się tam odnieść.

No i chyba na tyle ;)

Pozdro

oiph.png

Opublikowano

Ale o co tu dokładnie chodzi ??

aha juz wiem sorki nie przeczytałem dokładnie tematu :) i dołączam się do niego

Opublikowano

Jeśli chcesz zacząć grać na globalu, nie ukrywajmy, że język Angielski musisz znać w 50%. Co do ilości Polaków znajdziesz tam polskie klany. Ogólnie polecam tam grać, dużo się dzieje, są mili ludzie ;)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Podobno na cz3 dużo Polaków gra i łatwo się tam rozwinąć ale nie wiem tego jeszcze bo nie próbowałem;)

Opublikowano

ja osobiście gram na jednym amerykańskim i jest miło tylko że ruskie sie napierdzielają:)

Opublikowano

Wszędzie znajdziesz polaków. Na jednym serwie więcej na innym mniej, ale polacy są wszędzi i wystarczy trochę poszukać. Jak znasz dobrze darkorbit to nie musisz znać wcale języka obcego. Ja na czeskim sobie ostatnio pykałem i źle nie było.

Opublikowano

Podobno na cz3 dużo Polaków gra i łatwo się tam rozwinąć ale nie wiem tego jeszcze bo nie próbowałem;)

Popieram gram sam na cz3 i jest ok 30 % polaków( tylko latają na nickach czeskich lub chińskie znaki  )

Opublikowano

A ja Ci polecam serwer USA, sam tam gram z dziewczyną i dobrze nam idzie.

Na aukcjach irysy chodzą po 10kk i mniej więc jest naprawdę świetnie do tego angielski nie jest przeszkodą (tłumacz i jedziesz!). Przynajmniej byś podszkolił język w jakimś stopniu.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ja Ci polecam grać na angielskich. Polacy też są i polskie klany. Ale jeszcze najlepsze jest to, że oni prawie w ogóle nie mają pojęcia o pp... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...