Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NEWS]OPERACJA SUPER PERSHING

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz niedługo będzie można zdobyć SP z misji .

Prawdopodobnie będzie trzeba zrobić 75k expa na wszystkich nacjach od teiru 4 wzwyż .

Myślicie że EU nas rozpieszcza ? NA zamiast SP można zdobyć T34 .... thx putin

Misja zaczyna sie w poniedziałek 5 maja a kończy sie w poniedziałek 2 kwietnia .

Nie wiem jak wy ale ja IS-6 nie zrobiłem z powodu grania na 6 poziomach ale tutaj mamy od 4 tieru do góry .Mam zamiar nawet kupić trochę golda bo brytoli i skośnych nie mam w garażu .

Exp na amerykanach to dziecięca igraszka , niemcy to samo z chinoli mam 9 wiec tragedii nie ma ruski trochę gorzej bo tylko ISU , france mam tam jakś 5 , japońce 1 tier .... brytole to samo .

Jednak mam 1 miech na to.

Zakładając że dostaje 1 K expa za bitwe (tak średnio raz wiecej raz mniej) potrzebuje 525 k expa czyli 525 bitew(bez giazdek) przez 25 dni (w sumie mamy 31 ale może coś odpaść) to 21 bitew dziennie czyli średnio 7 minut czyli 147 minut .Czyli 2 i pół godziny gry dziennie pomijając weekendy bo wtedy więcej . Śmiało można powiedzieć że SP zawita w garażu w najbliższe 3 tygodnie .

I warto zauważyć bonusy z gwiazdek i na pewno wpadnie jakiś bonus do expa od WG .

Czołgiści powodzenia .

*Informacje zaczerpnięte z doM1N.com wot.ru wot.na i z kanału Hallacka .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...