Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem gry

Ganberd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dawno dawno temu grałem w rappelz. Postanowiłem pobrać i sobie od czasu do czasu pograć lecz na samym początku pojawiły się komplikacje ... Podczas instalacji problem z zainstalowaniem data003 ale nic czytam ze podczas uruchamiania lunchera wszystko sie ladnie zainstaluje... to odpalam Luncher pobralo 1 plik klikam start i wyskakuje okienko zeby uruchomic ponownie luncher. Uruchamiam update sie pobiera ... 100% klikam na start. Luncher znika  a przez chwile pojawia sie klepsydra, czekam z niecierpliwością no ale nic sie nie pojawia z tego co pamietam to prostokat z ziemniakiem sie pojawial dawniej :)  ... 

Proces SFrame.exe *32 pracuje cały czas...

Folder ze wszystkimi plikami Rappelz -

http://ifotos.pl/zobacz/CapturePN_enrasnp.PNG/

System:

http://ifotos.pl/zobacz/CapturePN_enrasap.PNG/

Grafika: GeForce GT540M dzisiaj zaktualizowałem sterowniki z głównej strony 

Linki zewnętrzne podajemy w code.

// TheVolume

Opublikowano

Naciśnij PPM na laucher i wybierz "Rozwiąż problem ze zgodnością".

Spróbuj też uruchomić jako administrator.

Jeśli nie pomoże, to usuń i zainstaluj ponownie grę.

Opublikowano

Wydaje mi się że teraz jakaś większą aktualizacja się pobiera... albo coś przedtem w plikach namieszałem... Próbowałem też na starym kompie odpalić i to samo... klikam start i nic. Tylko te pobierane teraz pliki wygladaja mniej wiecej tak f983pcud53jd*&37*(T(&GAFJKAWE 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...