Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - "Login Failed- Please Try Again"

CukierekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z NFSW. Zrobiłęm formata kompa zxainstalowałem i zaaktualizowałem NFSW. Naciskam GRAJ a tu nagle komunikat: Login Failed- Please Try Again. Dodam że przed formatem wszystki chodziło. Założyłem nowe konto bo myślałem że to ban, nic nie pomogło dalej to jest. U kolegi normalnie się loguje i gram. Tak samo na Apex jak i na tym 2. Proszę o pomoć!

Opublikowano

.NET mam na pewno 3,5. Sterowniki wszystkie. A system mam XP 32 Professional SP2 a wcześniej miałem SP3. Więc spróbuję jeszcze SP do 3 zaktualizować. Dam znać o skutkach.

Edit// Pierwszy raz sam formatuje kompa. Skąd pobrać tego SP3?

Opublikowano

.NET mam na pewno 3,5. Sterowniki wszystkie. A system mam XP 32 Professional SP2 a wcześniej miałem SP3. Więc spróbuję jeszcze SP do 3 zaktualizować. Dam znać o skutkach.

Do poprawnego działania Need for Speed World, potrzebny jest komputer spełniający podane poniżej minimalne wymagania systemowe:

Windows XP (SP3)

• Procesor - Intel® Pentium® 4(HT) @2.4 GHz
  • Pamięć - 1.0 GB RAM
  • Dysk twardy - 2.0 GB
  • Karta graficzna - NVIDIA® GeForce® 6800, ATI Radeon™ X1300 lub Intel® GMA 950 (Lista obsługiwanych urządzeń znajduje się w punkcie "7. Rozwiązywanie problemów")
  • Karta dźwiękowa - zgodna z DirectX 8.1
  • DirectX - w wersji 9.0c
  • Połączenie sieciowe - sztywne łącze/DSL 128 kbps
  • Tryb wieloosobowy w sieci - sztywne łącze/DSL 512 kbps kablowe/DSL; 2-8 graczy
  • Urządzenia peryferyjne - klawiatura, mysz, obsługiwane kontrolery gier
  • Zalecane karty graficzne: ATI Radeon™ X1800 XT 512MB lub wyższe; NVIDIA® GeForce® 8600 GT 256MB lub wyższe.

Zaznaczyłem na czerwono podstawowe wymaganie, którego aktualnie nie spełniasz :D

HB5fLf7.png

Opublikowano

Lol Inteligencja -100 dla mnie. Głupi ze mnie ziomek. Ale dzięki. Powodzenia. Naprawdę cieszę się że jeszcze chwilkę i pogram sobie. Ale mam jeszcze problemik który nie przeszkadza aczkolwiek chciałbym go rozwiązać. W ekranie startowym mam taką grafikę jakbym jej wo gule nie miał. Podejrzewam że to wina sterowników bo z płytki starej (bo z 2006r.) zgrałem. Wie ktoś jakie są najlepsze sterowniki do karty Radeon 9550 256mb? Szukałem 3h w google znalazłem coś zainstalowałem i dalej to samo.

Opublikowano

opłaca się kupić te konto ?

http://allegro.pl/konto-need-for-speed-nfs-world-60-level-48-auta-i4206130229.html

Linki zewnętrzne podajemy w code.

// TheVolume

Nieee. Tosz to śmieć... nic nie warte :D

Same auta za IGC, hajs oczywiście dropiony botem. Nic specjalnego, punktów kierowcy tyle co nic, wszystko można zdobyć w dzień/dwa.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...