Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] poppy

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj sprawdzałem jakie mam postacie i zaciekawiła mnie poppy. Nikt nigdy nią nie gra więc postanowiłem sprawdzić, i mnie zaskoczyła o.O Zagrałem nią na jungli. Oczywiście flame "NO PLS NO REPORT POPPY" -.- Sperda**cie :]  I teraz budowałem takiego spontana. W ogóle nie wiedziałem jak. I wyszło mi takie coś > 

maczeta+poty>buty+latarnia(zmaksowane na flare. Do końca nie wiem czy dobrze, że ją kupiłem)> trinity>mobilitki>hextech>BOTRK>Infinity (mógłbym GA, ale każdego zabijałem :D

Więc nie wiem czy to jest taki całkiem mega build, lecz z samym trinity Caitlyn zajebałem z Q za 800dmg. Aż napisała, że chyba zacznie grać poppy xD:D  Ciekawi mnie wasza opinia. Może macie lepsze buildy? 

Opublikowano

Ja czasem zagram poppy :) ale tylko na topie jest dobra. Składasz trinity/botrk/omen/banshee/ga lub jakis warmong   to jest dosyc tankowaty build , ale z samym trinity to adc prawei na q zajebie , mozna oczywiscie zmienic ga na np last whisper lub jakas hydra czy cos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...