Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Domówka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

rodzice zostawiają mi chate na cały tydzień więc pomyślałem, że nie zmarnuje w końcu takiej okazji i ogarne jakieś party.

Problem w tym, że nigdy wczesniej nie robiłem domówki i nwm jak się do tego zabrać, co zrobić aby ludziom się podobało.

Mam 17lat, jeżeli to ma jakieś znaczenie. 

Poza radami z waszej strony chciałbym, abyście mi też odpowiedzieli na te pytania:

1. Alkohol mam postawić cały ja, czy może zrobić składki?

2. Czy takie coś w ok. 6osób ma sens? Nwm  czy zaprosić tych najlepszych znajomych czy połowe szkoły. (dom mam spory ok. 400m2 + ogród)

3. Jako, że jestem jeszcze nieletni gdyby zdarzyło się, że przyjedzie Policja i nie bedzie nikogo pełnoletniego w domu, moge mieć jakieś problemy? 

4. No i ogólnie co zrobić, żeby ludzie się fajnie bawili 

Opublikowano

1. Niech wszyscy zrobią zrzutkę po 25 zł a resztę Ty.

2. Zaproś fajne osoby aby twoje notowanie wzrosły. Jak masz kolegów, którzy nie należą do najbardziej lubianych to też ich zaproś. Nie możesz się od nich odwrócić.

3. Możesz.

4.

Opublikowano

Pamiętam nasz Projekt X impra non stop 4 dni prawie 100 luda :D

Kilka rad :)

Postaw trochę alkoholu w końcu ty dajesz miejsce na tą imprę a resztę zrób tak jak u nas dziewczyny = free wejście chłopak = flaszka.

Jeśli nie chcesz aby Ci zdewastowali domek to telewizor, jakieś rzeźby itd pościągaj na ziemię żeby Ci nie zwalili. Najlepiej powynoś w takie miejsce gdzie nikogo nie będzie.

Zaproś kogo chcesz, od CB to zależy możesz też na fb utworzyć wydarzenie pozapraszać kogo zechcesz. 

Jeśli chodzi o muzę to zależy jakich masz sąsiadów, bo jedni pozwolą a drudzy po 22 zadzwonią po Policję.

Dobrze by było gdyby fajki i inne rzeczy ( wiesz o co mi chodzi ) palili na dworzu bo potem trudno jest się pozbyć tego zapachu do końca.

Miłej biby życzę :)

u6pv.jpg

Opublikowano

chłopie nie rob domówki ja zrobiłem w sylwestra to mi kurwa kanape prawie spalili

szkło talerze pobite podłogi obrzygane kondony w jedzeniu typy spali gdzie popadło nawet jakiś debil w wannie spał

na początku było git wszyscy trzeźwi itp miało być tylko 10 osób po 3-4h się rozkręciło to do chaty ściągaliśmy typów ktorych nawet nie znaliśmy tacy najebani i nacpani  byliśmy   szkoda gadać jak się obudziłem następnego dnia to myślałem że na jakieś melinie jestem

a jak rodzice wrócili to myślałem ze mnie za jaja powieszą i musiałem oddac koło 500zł za szkody w domu nigdy wiecej domowki nie zrobie

Pasjonat
Opublikowano

1. Inni mogą też się składać, starym dobrym sposobem - faceci przynoszą alko a dziewczyny coś do żarcia.

2. Raczej nie najlepiej z 20-40 bo pół szkoły trochę chujowo może być.

3. Chyba tylko jeżeli zauważyliby nieletnich pijących alkohol.

4. To zależy od ludzi.

.

Opublikowano

3. Chyba tylko jeżeli zauważyliby nieletnich pijących alkohol.

No niestety autor tematu jest nieletni, jakby wbila policja bo za glosno to mialby przejebane z alko itp

Opublikowano

Nie tylko nie domówka na pół szkoły. Ja tak zrobiłem na sylwka zaprosiłem koło 80-100 osób to mi prawie telewizor z ściany zdjęli tak byli naćpani. Zaproś tych ogarniętych i tych ,których najbardziej znasz. Nie żadnych ćpunów ,bo będziesz tego później żałował tak jak ja.. Ja dałem 300 zł na alko resztę oni się zbierali ;]

Oj z tą policją to wszystko zależy od sąsiadów, ja mieszkam trochę dalej od sąsiadów i było dobrze. ;D Tak z 20-40 osób powinno wystarczyć, ale nigdy ponad 60, bo będzie rano masakra. U mnie nawet talerze latały, ale to też zależy jak kto jest ogarnięty.. Pochwalisz się jak było .

Opublikowano

Najlepiej się zebrać, starczy, że ty już organizujesz całą imprezę. Masz parę opcji - możesz zaprosić tylko tych najlepszych znajomych, pewnie było by spokojniej, a nie koniecznie od razu nudno. Druga opcja to zaproszenie sporej części szkoły, 30-50 osób, może więcej. Co do policji to wszystko zależy od sąsiadów, większych problemów nie będzie nawet jak przyjadą. 

Opublikowano

Co do alkoholu .. niech każdy cokolwik przyniesie, mogą parami się poskładać. Ale tak jak ktoś wyżej pisał.. obejrzyj Projekt X :D albo American Pie, czy 21 Jump Street :D przeszkolisz się :D 

Opublikowano

1. Składka

2. Myślę, że 10-15 byłoby odpowiednie

3. Nie, raczej nie, jak muzyka za głośno to raczej tylko upomnienie.

4. Cokolwiek ;p

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Zaproś osoby, które znasz tak będzie najrozsądniej i którym mozesz zaufac, zróbcie zrzutkę np. po 20zł, albo niech każdy przyniesie paczkę chipsow, paluszków wiadomo o co chodzi ^^

Opublikowano

1. Alkohol mam postawić cały ja, czy może zrobić składki?

Dajesz lokum i chcesz stawiać bez jaj.. każdy daje po równo zrzuta i koniec

. Czy takie coś w ok. 6osób ma sens? Nwm  czy zaprosić tych najlepszych znajomych czy połowe szkoły. (dom mam spory ok. 400m2 + ogród)

Ja robie tak na ~8 osob bliskich przyjaciół i jest dobra zabawa wystarczy troche alkoholu i mozna przyjemnie spedzic czas poza tym masz jakis gwarant ze ci nie rozwala kwadratu

3. Jako, że jestem jeszcze nieletni gdyby zdarzyło się, że przyjedzie Policja i nie bedzie nikogo pełnoletniego w domu, moge mieć jakieś problemy? 

Zrób tak żeby nie przyjechała :P

4. No i ogólnie co zrobić, żeby ludzie się fajnie bawili 

Wystarczy alkohol.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...