Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Często wychodzę na -, na Xboxie

pijawka 3000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram w world of tanks na konsoli xbox i mam problem (każda gra kończy się srebrem na minusie). Zaczęło się, kiedy twórcy dodali szkolenie załogi, czy to może być tym spowodowane? Srebro mogę zarobić tylko na czołgu Tiger (gdy gram Tiger II i E-75 to znów srebro jest na minusie). Proszę o odpowiedź.

1362320439a7.png

Opublikowano

Tymi czołgami bardzo ciężko wyjść na +. Ogólnie wyższymi tierami się traci. Polecam zakupić konto premium, wtedy będziesz zarabiał +50%, a co za tym idzie rzadziej będziesz wychodził na -.

Do tego możesz kupić jakiś czołg do zarabiania. Z premium polecam IS-6 i Jg. tiger 8.8, a z dostępnych za kredyty kv-1.

Opublikowano

Tymi czołgami bardzo ciężko wyjść na +. Ogólnie wyższymi tierami się traci. Polecam zakupić konto premium, wtedy będziesz zarabiał +50%, a co za tym idzie rzadziej będziesz wychodził na -.

Do tego możesz kupić jakiś czołg do zarabiania. Z premium polecam IS-6 i Jg. tiger 8.8, a z dostępnych za kredyty kv-1.

A to już wprowadzili radzieckie drzewko? Myślałem że tylko czołgi premium są :)

http://worldoftanksxbox360edition.com/encyclopedia/vehicles/ussr/churchill_ll/
76561198001815076.png
Opublikowano

Juri geniuszu, on mówi o Xpudle... -.-

Kup jakiś T5-6, Shermana albo Pzete IV.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...