Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję system PO , system pasów full

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję pełnego tut'a jak wgrać po stronie klienta oraz serwera system pasów oraz system po(punktów osiągnięć) oraz dl do wszystkich plików jakie są potrzebne do jego wgrania ,ponieważ od niedawna bawię się z plikami serwerowymi proszę o szczegółowe opisanie co gdzie i jak wgrać lub proszę aby jakaś osoba napisała do mnie na gg i pomogła mi wgrać lub wchodzi opcja przez Teamviver za pomoc daję limit + 

GG w  moim profilu 

Dodam że pracuję na najnowszych plikach terenzo game 34k

Pozdrawiam Enyomuse 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Jakbyś uważnie czytał pisałem aby ktoś napisał co gdzie i jak wgrać to już widziałem ale nie jest opisane dokładnie 

Głównie chodzi o to jak wgrać te lib'y 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

liby wrzucasz do obojętnie jakiego folderu zakładając mt2 i podajesz ścieżke w start.sh  do tych libów.

Ok a możesz dać mi te lib'y na inny hosting ja nie mogę ich pobrać z mega 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

thevis_5381c71cdd6a3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...