Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Poradnika - Levelbot

ukasz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam poradnika jak użyc Levelbota (4st0ryH4ck)

Chodzi mi o to zeby sam expił zbierał i sprzedawał.

Nie chce tutaj spamu tylko gotowy, sprawdzony poradnik

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja nie pomoge poniewaz musialem sam do tego dojsc wiec na mnie nie licz, kazdy tylko na gotowca liczy nie wystarczy ze przez tyle czasu dostepny byl hack do sciagniecia?!

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

kici proszę.... dobra rozumiem takie jest twoje zdanie ale w żaden sposób nie pomogłeś ukasz12... Udzielasz się itd więc na razie upomnę cie tylko ;] .

AdamS napisał ci co zrobić poszukaj w google trochę poszperaj na YT i na pewno coś znajdziesz prędzej czy później. ;]

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

A jak będzie dłużej ?? to każdy normalny gracz bez hacków będzie mógł pomarzyć sobie o normalnej grze bez kk... A i hacker będzie miał problem żeby zarobić na kusze +19 !

52287137559562145640.png

Opublikowano

ja już mam dosy to nie na moje nerwy ludzie mieliście hacka to co było to jeszzcze mamy wam poda levelbota to bedzie koniec już dosyc, wystarczy mi tyle ze hacka uzywali niedyskretnie wiec raczej nie liczcie na lvlbota

reklama w sygnie RMCF1902

Opublikowano

Hmmmmm powiem tak, kto chce niech napisze tutka do Level bota najlepiej ładnie jeśli to możliwe ss'y - tutek zostanie podpięty a autorowi zdejmie się trochę % warna.

Elberd Hubbard

Opublikowano

AdamS12

Przecież to jest forum o cheatach,b bugach i botach.

Jeżeli wrboy napisze tego tutka to zostanie on podwieszony (zdejmę mu 10% albo nawet te 20%) i podziękuje mu...

Elberd Hubbard

Opublikowano

wrboy zrobi jak będzie uważał... mam nadzieję że pomyśli o graczach nie używających hacków a nie tylko o sobie...

DaPik ty mu zdejmiesz 20% a normalni gracze będą grali po 12 godzin przez 2 miesiące na jako takie EQ ?

Możemy liczyć tylko na to że wrboy nie jest egoistą

52287137559562145640.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zna ktos moze bota na kamienie lub ulepszanie itemów(bez spalania) prosze pomuszcie

Opublikowano

zalosne tobie ktos powiedzial kur*a jak to wlaczyc to teraz nie powiesz innemu. Mowisz o dobru innych graczy ktorzy nie uzywaja czitow, ale sam jezdzisz na czitach nupku. Zastanow sie . bo na razie to co przeczytalem to normalnie bym cie wysmial i opluł. Tyle ci powiem. niech pomysla.

• 3 tygodnie później...
Gość Robert12XD
Opublikowano

Sory niech ktoś napisze poradnik do tego levelbota bo wymienkam i nie wiem jak go włonczyć!!!!

Po prostu prosze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...