Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z pluginem PermissionsEx !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam problem z pluginem PermissionsEx.Wczoraj grałem normalnie na serwerze a dzisiaj wchodzę  i mi plugin na rangi nie działa.Jak wpiszę /pl to plugin jest na czerwono.

Tutaj zawartość pliku permissions.yml

groups:  Wlasciciel:    prefix: '&6&L[Wlasciciel] &2&L'    default: false    permissions:    - nametags.format.bold    - '*'  Administrator:    prefix: '&c[Administator] &5&L'    default: false    permissions:    - lifemc.eatdiamonds    - permissions.*    - Reservations.rank.2    - nametags.color.red    - anticheat.mod    - authme.*    - automessage.*    - essentials.*    - ultraban.*    - worldedit.*    - worldguard.*    - bukkit.*  Moderator:    prefix: '&9[Moderator] &3&L'    default: false    permissions:    - nametags.color.aqua    - essentials.spawn    - essentials.kit    - essentials.kits.vip    - essentials.time    - essentials.afk    - essentials.helpop    - essentials.ignore    - essentials.info    - essentials.mail    - essentials.mail.send    - essentials.me    - essentials.msg    - essentials.rules    - essentials.clearinventory    - essentials.tpaccept    - essentials.tpdeny    - essentials.warp.list    - essentials.warp    - essentials.motd    - essentials.heal    - essentials.workbench    - essentials.seen    - essentials.back    - essentials.back.ondeath    - essentials.tpa    - essentials.tpahere    - essentials.chat.color    - essentials.weather    - authme.player.*    - nametags.color.dark_blue    - essentials.fly  Vip:    prefix: '&6[VIP] &6'    default: false    permissions:    - essentials.chat.color        - essentials.workbench    - essentials.signs.color    - essentials.tpa    - essentials.tpahere    - essentials.sethome    - essentials.sethome.multiple.vip    - essentials.home    - authme.player.*    - essentials.spawn    - essentials.help    - essentials.kit    - essentials.kits.vip    - essentials.time    - essentials.afk    - essentials.helpop    - essentials.ignore    - essentials.info    - essentials.mail    - essentials.mail.send    - essentials.me    - essentials.msg    - essentials.rules    - essentials.clearinventory    - essentials.tpaccept    - essentials.tpdeny  Gracz:    prefix: '&e[Gracz] &f'    default: true    permissions:    - nametags.color.yellow        - essentials.spawn    - essentials.kit    - essentials.kits.gracz    - essentials.time    - essentials.afk    - essentials.helpop    - essentials.ignore    - essentials.info    - essentials.mail    - essentials.mail.send    - essentials.me    - essentials.msg    - essentials.rules    - essentials.tpaccept    - essentials.tpdeny

Opublikowano

A po wyrzuceniu configa nadal plugin nie działa? Może pomyliłeś się ze spacją gdzieś.

Opublikowano

Brakuje Ci g na samej górze. Powinno być "groups", a ty masz "roups".

To nie jest to :( Po prostu źle skopiowałem.W configu mam tak napisane :/

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...