Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rengar after rework

PainRikodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj postanowiłem sobie kupić Rengara na nowym koncie, który kiedyś był moim ulubionym champem (ta radość kiedy adc dostawał 3x q na ryjek :>), niestety poszedłem nim wczoraj pod jungle i osobiście stwierdzam że po tym patchu jest średni jak nie useless... z farmą, killami, asystami szło dobrze jak zawsze i jak powinno być a wbijam sie w kogoś i chu*a mu robię, nie wiem jak mechanika postaci została zmieniona. Po prostu nie mogę się do niej dostosować, i z tego co pomyślałem doszedłem do wniosku że maxować muszę W/Q/E bo E nie warto tak jak kiedyś co do R to się zawiodłem ze względu na CD, kiedyś czytałem że ma być być zmniejszone, a jest średnie. Cóż mogę być w błędzie i pewnie jestem dlatego prosiłbym o jakieś rady dotyczące nowego predatora, bo jestem w kropce i nigdy mi się nie zdarzyło żebym nie wiedział jak grać którąkolwiek postacią :/

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Przed reworkiem niszczyłem nim topa i zabijałem adc na 2q przy feedzie, a po reworku combo zbijałem adc pół hp przy feedzie, oddałem go ze skinem.

Opublikowano

Po reworku zostala za niego kupa, i to glownie przez to, ze ulti juz nie nabija stackow pasywki. Pod ap juz nie da sie nim grac, a pamietam jak 7-8 lvl dfg zlozone, i adc na dfg + 2 x W lezal. Obecnie nawet porzadnie nafeedowany (12:0, ostatnio gralem z takim) w pewnym momencie nie robil nic. Gdyby nie to, ze mam wszystkie postaci, runy i 50k niewykorzystanych ip, pewnie bym go zwrocil.

Opublikowano

sądzę że rengar zmienił się nie do poznania to tak jakby potężnego lwa zmienić w koteczka oblanego spirytusem wesołym

spirytus_wesoly.jpg

nie do pomyślenia

Opublikowano

Wy jestescie beznadziejni :) 

Moim zdaniem Rengar jest o wiele lepszy teraz niz wczesniej , ulti trzeba przemyslec a nie uzyc na upartego , teraz robi "cos" w teamfgighcie

wczesniej wbijal zabil i padl , a teraz ma wiele szans na rozwienicie sie pod tanka , pod AD Maxuje sie W teraz na poczatek gry aby miec przewage i 30 armora :) ,

jesli ktos sie odezwie powyzej srebra pogadamy , jesli nie niech zamilknie :)

Opublikowano

Człowieku. Jestem w d5 i Rengar byl moja ulubiona postacia. Po reworku został oddany ze skinem. Rengar miał olbrzymia mozliwosc snowballu. Na 2 lvl miales na KAZDYM praktycznie 100% FB. Wystarczyły 2 kille na early zeby niszczyc gre. Udało im sie zniszczyc kociaka. Co zrobic, czekamy na cos nowego :)

Opublikowano

Wy jestescie beznadziejni :)

Moim zdaniem Rengar jest o wiele lepszy teraz niz wczesniej , ulti trzeba przemyslec a nie uzyc na upartego , teraz robi "cos" w teamfgighcie

wczesniej wbijal zabil i padl , a teraz ma wiele szans na rozwienicie sie pod tanka , pod AD Maxuje sie W teraz na poczatek gry aby miec przewage i 30 armora :) ,

jesli ktos sie odezwie powyzej srebra pogadamy , jesli nie niech zamilknie :)

powyzej srebra co za odwaga i skill, niech zgadnie silver 1/gold 5? XDDD

Opublikowano

Jak oglądałem streama Nervariena z 20 minut to trafiłem na moment jak w przeciwnym teamie był Rengar (20 minuta) miał hydrę i last whispera. Gdy Rengar wchodził w ulta to w 2 sec max Kha'Zix (Nervarien) nie miał HP bo taki burst leciał od kota i jedyna ucieczka od Rengara to ult Kayle lub latarnia Thresha xD.

Ogólnie dobry jest w jungli z flarą ale nigdy nim nie potrafiłem gankować przed 6 lvlem ale jest słabszy niż kiedyś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...