Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płynniejsze GTA SA i SA:MP ! [GTA SA][MOD]

QuarK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PŁYNNIEJSZE GTA SA I SA:MP.

Cześć, mam Wam do zaprezentowania prostą modyfikacje, która zwiększy ilość klatek na sekundę (FPS) w waszej grze.

1. Jak to działa?

Jest to przerobiony plik gry, który przypisuje więcej pamięci grze oraz zmniejsza ilość pojazdów widocznych w okolicy gracza. Plik nie powinien kolidować z innymi modyfikacjami.

Instrukcja instalacji zawarta jest w folderze do pobrania.

2.Download:

http://www.speedyshare.com/RMt3U/Plynniejsze-GTA-SA.rar
https://www.virustotal.com/pl/file/df75143ad8970d3919e9788f258bdc6e2c6a62dcc56590c19169e6216a8be42f/analysis/1399101491/

Do poprawnego działania zainstaluj SA:MP i dopiero potem wgraj plik !

Hasło: mpcthequark

Opublikowano
"memory 15000               Rozumiem, że pierwsze dwie linijki mają coś wspólnego z pamięcią, ale mógłbyś wytłumaczyć czemu akurat 15000? Bo jestem zielony w te klocki i powiedzmy 

devkit_memory 15000     jakbym chciał wpisać większą liczbę to czy muszę patrzeć na specyfikacje kompa, czy nie bardzo.

vehicles 7"

Opublikowano

"memory 15000               Rozumiem, że pierwsze dwie linijki mają coś wspólnego z pamięcią, ale mógłbyś wytłumaczyć czemu akurat 15000? Bo jestem zielony w te klocki i powiedzmy 
devkit_memory 15000     jakbym chciał wpisać większą liczbę to czy muszę patrzeć na specyfikacje kompa, czy nie bardzo.
vehicles 7"

Jest to liczba zwiększona z 13500, czyli o ok. 2500. Według mnie liczba wpisana tutaj, jest tą najbardziej optymalną. Przypisanie zbytnio nic nie da, jeśli masz zbyt dużo pojazdów wokół siebie. Ale działa to tylko w Single Player. ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...