Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

Lucker190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pare pytań :

1-Czy w neverwinter jest dużo osób i polaków i na jakim serwerze gra najwięcej ludzi ?

2-Czy po osiągnięciu i wymaxowaniu postaci czy jest coś do roboty np areny itp ?

3-Czy są jakieś wojny gildi czy jakieś raidy lub bossy  ?

4-Czy da się ludzi wyzywać na pvp ?

5-I czy według was warto zaczynać przygode z neverwinter ?

Opublikowano

Witam mam pare pytań :

1-Czy w neverwinter jest dużo osób i polaków i na jakim serwerze gra najwięcej ludzi ?

2-Czy po osiągnięciu i wymaxowaniu postaci czy jest coś do roboty np areny itp ?

1.Serwer jest jeden -Dragon ludzi gra w miarę dużo na moje oko, a czy polaków dużo to nie wiem , ale na pewno kogoś znajdziesz;)

2.Na to pytanie ci nie odpowiem bo nie wbiłem maksymalnego poziomu(60) ale z tego co wiem to jest masa rzeczy do roboty , do tego 13 maja wychodzi 3 dodatek(aktualizacja) dodająca masę ciekawych rzeczy do roboty.

3.Wojen gildi raczej nie ma , ale nie jestem pewien , co do rajdów i przeróżnych wypadów na bossy to oczywiście są to czy dłuższe podziemia czy też potyczki , istnieje także system foundry czyli misji zrobionych przez gracz (od 15lv sam możesz robić foundry , ja nie ogarnąłem systemu;/).

4.Jeżeli chodzi o pvp to też jestem trochę zielony ale istnieje coś takiego jak dominacja pvp , jest to od 15lv z tego co pamiętam.

5.Moim zdaniem warto i to jak najszybciej ponieważ od 2 do 5 maja jest event x2 EXP i do tego jak już wspomniałem 13 maja 3 dodatek więc jest i będzie co robić.

Życzę ci dobrej gry w nevera;)

Opublikowano

Witam mam pare pytań :

1- Serwer jeden (Dragon) Osób gra dużo a Polaków też dobra grupka jest ;D 

2- Oczywiście ,że jest wszelakie instancje , nowe mapki , na których robisz dzienne misje/zadania (dostajesz za nie np: złoty sierp ,za który po uzbieraniu pewnej ilości wymieniasz na itemy )

3- Z tego co wiem można z gildia wybrać się na takie pvp 20 vs 20 . 

4- Jak na dzień dzisiejszy nie , ale ma być mapka , na której będzie można bić się grupowo lub 1 vs 1 .

5- Warto ,gdyż Neverwinter nie stoi w miejscu co jakiś czas są robione aktualizacje , które mają na celu naprawę błędów i dodania czegoś nowego . Teraz co tydzień jest np : Wyzwanie do broni czyli musisz z grupa zniszczyć przeciwników i na końcu dostajesz nagrody lub tak jak teraz przez cały weekend jest podwojony exp ;D . 

Myślę ,że pomogłem Pozdrawiam ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...