Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assasin'S Creed 2

_MaTi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie mam taki problem ściągnąłem assasin creed 2 z neta i wgrałem cracka potem pytał mnie sie o kod z pudełka kliknołem OK bez wpisywania czego kolwiek wszystko działała bardzo dobrze ale gdy wejde do animusa robi sie biały ekran i nic dalej sie nie dzieje musze wyłączać gre to wina cracka próbowałem róźne fixy i nic nie działa a chciałbym pograć w gre wie ktoś kiedy wyjdzie jakiś dobry crack czy wogóle jest jakiś działający?

Opublikowano

hmmm podaj jakieś linki skąd pobrać bo już nie wiem sam ostatnio jak pobierałem było 28partów a i jakbyś mógł wrzuć swojego cracka bo może to jest jego wina ;/

Opublikowano

ej ty mnie wprowadzasz w błąd gościu poczytałem teraz po necie poczytałem troche i jak może ci działać gra jak nie ma dobrego crack;/ nikomu nie działa i biały ekran to wina cracka jeśli ci działa to wrzuć tego swojego niby cracka na przeklej.pl lub rapida

@sorry za duble post

Opublikowano

@UP

Po Uno: nie gościu tylko jakbyś zauważył mam nick

Po Dos:

http://chomikuj.pl/MOTYL1964

-----> następnie zakładka gry -------> hasło: motyl ------> Assasins Creed 2----> ściągasz grę i dopiero cracka.

=,='

P.S.

A jak nie masz kasy żeby zapłacić na chomikuj to nie mój problem.

Fw15x0y.png

Opublikowano

@up

_MaTi_ ma racje cracka jeszcze nie ma sam na niego czekam w necie czytałem, że powinien się pojawić między 15 a 20 marca wiec już nie długo.

@up2

Nie przejmuj się wersję masz dobrą ja mam tak samo :P

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

Wersje macie na pewno dobre ale cracka niema nie wiadomo kiedy będzie,

jakiś czas temu szło grać normalnie na cracku z gamecopyworld ale tylko podczas ataku na serwery.

Pozostaje albo czekać albo zakupić wersje oryginalną.

A teksty W Battlefield BC2 są kapitalne.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...