Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unranked

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam aktualnie braz 1 i chciałbym wiedzieć ile musze nie grać rankedów by być w unranked ? Z góry dzięki 

Opublikowano

Da się tak? 

Mi wiadomo, że jak nie będziesz grać rankedów to spadać będziesz z czasem coraz bardziej aż do brązu 5

lucyfergif.gif

Opublikowano

Da się tak? 

Mi wiadomo, że jak nie będziesz grać rankedów to spadać będziesz z czasem coraz bardziej aż do brązu 5

Tylko można maks spaść do b5 ? 

Miałem typka w znaj co mówił ze nie grał rankedów i nie ma dywizji żadnej teraz

Opublikowano

Jak nie grasz gier to tylko spadasz w dół, nie ma takiego czegoś, że stajesz się unranked wiele brązów by tak robiło aby wyjść z brązu...

Ale z tego co mi wiadomo w brązie jak nie grasz gier to odejmuje 0 pkt w silverze bodajże 10 pkt i to się zwiększa z ligami ale nie jestem pewny.

Opublikowano

Może nie grał rankedów tyle czasu, że nowy sezon nastąpił? Jak się przeniesiesz na inny region przed pierwszym rozegranym  rankedem jesteś unranked. 

Jeżeli nie grasz 28 dni gier rankingowych tracisz punkty ligi, w diamondie 50lp, platynie 35, gold 25 i silver 10. W brązie nic nie tracisz.

1994993994.png
Opublikowano

Podłączę się z pytaniem ,żeby nowego nie zakładać , jakie jest MMR świeżego konta które dopiero  wbiło 30 lvl ( 0 rankedów ) ?

skad mamy to wiedziec? pewnie 800 ...

Opublikowano

Podłączę się z pytaniem ,żeby nowego nie zakładać , jakie jest MMR świeżego konta które dopiero wbiło 30 lvl ( 0 rankedów ) ?

RIOT gdzieś pisał, że taki nowy Unranked startuje z poziomu Silver V.

313561454060320945952.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...