Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program macro na spacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wybaczcie jeżeli napisałem to nie tu gdzie trzeba lecz nie wiem gdzie , szukam programu który sam klikał by mi spację najlepiej jakby nie był skomplikowany tylko prosty program, kilka już pobrałem i jakoś mi nie działały.

Będę wdzięczny , zależy mi na nim :) 

Opublikowano

Szukałem , i nie znalazłem takiego które mi działa , a po to jest forum żeby się zapytać więc easy bo widzę starasz się wymądrząć żeby inni zobaczyli że jesteś niby fajny , wątpie żeby ci to wyszło.

Opublikowano

To moze laskawie bys opisal normalnie problem?

"kilka już pobrałem i jakoś mi nie działały."

Duzo mi to mowi, a w szczegolnosci CO pobrales i w jakim sensie nie dziala

Opublikowano

@lilek95 wklejasz to w scite. W 3 linijce(sleep()) nie musisz mieć 300, to czas w ms, jak jesteś taki green ;)

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Opublikowano

abbadon a ile ma być w sleep? Chciał żeby wysyłało co chwile mu tą spacje. Sleep musi być aby nie obciążyć za bardzo cpu.

Co do tematu to jeżeli chcesz możesz też wykorzystać funkcje controlsend będzie ci to klikać tą spacje w tle czyli bedziesz mogl robic inne rzeczy na kompie

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Opublikowano

@goukan w sumie racja, ale tylko możliwość mu dałem :) Jak chce np. co 3 sek. to wpisze 3000 :)

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...