Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LOL - moja własna fantazja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam cieplutko!

Dość nietypowo chciałam dodać mój filmik z LOL'a o tematyce trochę innej niż można się spodziewać.Jako,że bardzo lubię taniec i wszystko z nim powiązane to wymyśliłam kiedyś,że nagram coś podobnego z League of Legends własnie! Nie liczę,że każdemu się spodoba ale chciałabym jednak pokazać to :) 

Mam nadzieję,że mogę takie coś tu pokazać,że nie ma określonego gatunku na  filmiki .

Opublikowano

bardzo chujowe, pozdrawiam [to moja wlasna opinia ]

Opublikowano

filmik fajny,ciekawy, takiego czegos jeszcze nie iwdzialem :) ale czemu pokazujesz to dopiero teraz,jak filmik jest wstawiony pol roku temu ? :D

Ponieważ wczesniej nie miałam tu konta(znaczy miałam ale w ogole tutaj nie wchodziłam) i zobaczyłam taki dział to postanowiłam ukazać mój filmik z racji,że może się komuś spodobać i chciałam zobaczyć opinię innych użytkowników co sądza o takim nietypowym połączeniu. Mimo,że nie jest najnowszy ale myśle że, to nie powinno przeszkadzać 

A co do Pana Up. Rozumiem,że się nie podoba nie każdy lubi tego typu filmiki ponieważ LOL nie służy do takich celów ale nie powinienś pisać o czymś tak wulgarnie :) Ja stawiam na orginalność,nie lubie monotonnych filmików 

Opublikowano

dodane 14 grudzien 2013... na pewno twoje -___-

Slucham ? Twierdzisz,że dodaje nie swoje filmiki?Zrozumiałabym jakbyś powiedział,że jest straszne,że nie podoba się ,co jak co ale oskarżać kogoś,że wstawia nie swoje filmiki to już jest szczyt głupoty.Jak tak bardzo Ci zależy to napisz mi na Youtube na prywatna wiadomość. 

Nie wiedziałam,że bedzie z tym taki problem jak tak to niech zamkną ten temat.W regulaminie nie zauwżyłam takiego szczegółu co do okresu filmiku,Przepraszam bardzo :)

Opublikowano

Mi tam sie bardzo podoba, dałbym like na YT jakby się dało

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

Opublikowano

Szczerze? Nic specjalnego, ale jak masz zamiar montować takie filmiki to na pewno będziesz potrzebowała cierpliwości. Bo tej nie jest zmontowany nawet w 80% dobrze.

W sumie nie wiem czy bede robic tego typu filmiki po prostu raz wpadłam na to żeby to zrobić taki moj wymysl i tyle co bedzie potem się zobaczy.A z monotwaniem to w sumie wiem bo szczegolnie to,ze jest troche zle dopracowany ze wzgledu na to,że do niedawna miałam jeszcze bardzo złą kartę graficzną i moj Sony Vegas nie byl za bardzo zgodny z tym abym mogła cokolwiek tworzyć, w sensie tutaj chodzi mi o lagi.Myślałam żeby robić zwykłe filmiki podczas gry jak inni gracze i wybierać najciekawsze momenty i po prostu je sklejać,ale nie mogłam tego zrobić gdyż FPSy spadały mi do 6 może i nie mogłam dalej grać :)

Opublikowano

dodane 14 grudzien 2013... na pewno twoje -___-

Znam ją i mogę potwierdzić, że filmik w 100% jest jej.

Ciężko jest zmontować filmik do LOLa - jeżeli chodzi o "tańce", ponieważ jak na moje LOL jest sztywny. Filmik ogólnie podoba mi się, aczkolwiek można było zrobić trochę  bardziej pasujące sceny/efekty do muzyki i wiem, że stać Ciebie na to, gorzej z sprzętem  :angry: 

Opublikowano

Nie wiem co w tym jest takie fajnie.

Muzyka + Pokaz skinów + jakiś taniec .. Gdybys dodała jakieś animacje skilli to wtedy. Takiego gówna jest pełno, dajmy przykład z Metina.

.

Opublikowano

zachowanie nie na miejscu ://

IgRgTqO.png

nie toelruje takich fantazji przykre

A ja nie toleruję fałszywych ludzi jak ty.Ładnie musisz się znać na grafice skoro umiesz to podrobić poniewaz ja w zyciu czegos takiego bym nie napisała więc nie probuj mnie tutaj oczerniac kimkolwiek jesteś.Żalosny jestes czlowieku naprwadę :) Nie zalezalo mi nigdy na subskrybcji ani łapkach w góre bo na tym filmiku nie da się dać łapki ani minusa,ale widzę,że boli Cię coś albo masz jakiś uraz do mnie ale to juz nie jest miłe gdyż nie było takiego miejsca nawet żebym tak pisała szczegolnie do jakiegos pajaca.Ja tego tak nie zostawię jak się dowiem kim jesteś to uwierz,że Ci nie odpuszczę tego.Nie wiem w jakim wieku jesteś,ale jesteś jeszcze nie dojrzały na używanie jego. 

Opublikowano

zachowanie nie na miejscu ://

IgRgTqO.png

nie toelruje takich fantazji przykre

Geniuszu, proszę o rozmowę na Skype z współdzieleniem ekranu z tą waszą rozmową. Screena jest bardzo łatwo przerobić, w szczególności z forum. Bo tło jest praktycznie jednolite. To raz, dwa... Damski hejter jesteś? Hah! Po trzecie, Wrednotka ma 18+ lat. Doinformuj się pierw dobrze, zanim coś napiszesz ;)

// Żeby nie było offtopicu, lepiej by wyglądał filmik, gdybyś nagrała od boku - LOLreplay, który szwankuje :3

Opublikowano

Ja tego tak nie zostawię jak się dowiem kim jesteś to uwierz,że Ci nie odpuszczę tego.Nie wiem w jakim wieku jesteś,ale jesteś jeszcze nie dojrzały na używanie jego. 

ZOSTAW MOJOM PLYTE GUWNOM DZIWKO!!!!

IQpyWN8.png

Opublikowano

ZOSTAW MOJOM PLYTE GUWNOM DZIWKO!!!!

hahaha pimp pszejebałeś sobie na całej linii ona cie zniszczy!!

Opublikowano

pisac lasencje na privka jak chcecie seksa

Seksa to sobie dziecinko szukaj w gierkach,najlepiej w metku tam są ludzie chętni do tego bo w rlu wątpie byś mógł liczyć na taki zaszczyt sugerując się po twoich wypowiedziach i fałszując screeny oczerniających moją osobę.Szczegół taki,że to tylko internet wciąż i możesz tutaj swobodnie 'hejtować' innych bezkarnie.Więcej nie będę tu odpisywać na twoje farmazony bo po prostu nie warto i to nie służy do tego,to jest traktowane jako SPAM którego nikt nie zauważy pewnie i tak prędko.W ogole dziwie się,że zaden z modów nie reaguje na takie rzeczy,w koncu to nalezy do obowiazków ich żeby karać za obelgi badz za naganne słownictwo.Rozumiem,że każdy ma wylane po całośći na to co się dzieje i regulamin.Na innych forach to od razu by oczyścili zbędne komentarze i powstawiali bany,także niektorzy mają szczescie. ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...