Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astivia szuka Youtuberów! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę się nasłuchałem o Harnasiu i na chwilę obecną nie polecam.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Darwor również nie poleca.

harnasia nie lubie a flourine to [*]

jak użyjecie tła które robiłem to odrazu je udostępnie

Opublikowano

Nie polecam.

Harnaś pajac jak ich mało w tym świecie - hajsu zabrakło to macie nowy projekt ? :)

So close.

Harper również nie poleca.

Dzieci z kółka wzajemnej adoracji się zebrały, powodzenia dalej.

I jakiego tła niby?

Opublikowano

Dzieci z kółka wzajemnej adoracji się zebrały, powodzenia dalej.

I jakiego tła niby?

flourine wie jakiego

4cdb99145898.jpg

Opublikowano

Polecam.

Polecam, Harnaś dobry człowiek :D

Dzięki! :)

Jeżeli ktoś ogląda youtuberów i ma jakąś rozpiske lub może podać mi linki do kanałów lub kontakt jakiś to piszcie na PW :)

Opublikowano

Nie polecam. Jakie wymogi. 1,5k subów -.- Z twoją reputacją oraz z tym serwerem powinieneś się cieszyć, że ludzie po 100 subów zechcą nakręcić taki serwer. Tyle w temacie. Weezy dobrze wyżej napisał "Haj się nie zgadza" ... Kolejny serwer na plikach Alien2 na miesiąc na zarobek. Napisz do DJ PALASAJD(czy jak mu tam) Jego "MEGA" reklama przyciągnie Ci z 5luda. 

CIx1zoG.png

Opublikowano

zacznijmy od tego że ty NIE ROBIŁEŚ TEGO TŁA, tylko pobrałeś wallpaper czy tam whatever z google grafika <3 , po 2 coś chyba na mózg ci coś jebie, bo w poprzednim temacie pisałeś że polecasz, nice nice nice, po 3 wypierdalaj bo twoja opinia gówno mówi, dingoxiku :)

Co do harnasia polecam, a z youtuberów to Sh4ke, ThailGT, Diablo, ZabQ, Kirek, MrPiotrek122, Nikola4207 + KozaKE.

Opublikowano

Oczywiście że polecam dobra ekipa a Wasze Hejty są zbędne bo harnasiowi wycieka to lewą nogawką #kanciastoporty

Opublikowano

Nie polecam. Jakie wymogi. 1,5k subów -.- Z twoją reputacją oraz z tym serwerem powinieneś się cieszyć, że ludzie po 100 subów zechcą nakręcić taki serwer. Tyle w temacie. Weezy dobrze wyżej napisał "Haj się nie zgadza" ... Kolejny serwer na plikach Alien2 na miesiąc na zarobek. Napisz do DJ PALASAJD(czy jak mu tam) Jego "MEGA" reklama przyciągnie Ci z 5luda. 

Skonczylem czytać jak zobaczylem

Kolejny serwer na plikach Alien2 na miesiąc na zarobek.

Jak cos pierdolniesz to pierw sprawdz info, bo masz chujowe.

@imagus

jak masz wiecej to daj mi linki jakies na gg

Opublikowano

Chłopcze, zastanów się co piszesz i dopiero zacznij. Pliki Alien2? Myślisz chodź troszkę tym móżdżkiem?

@Topic.

Polecam ze względu na projekt, tutaj liczy się serwer czyż nie?

99994253930592351282.jpeg

Serwer EASY o jakim Ci się nie śniło!

! KLIKNIJ TUTAJ !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...