Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flara. Pytanie.

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj grałem Masterem i zastanawiałem się co sprzedać, i kupić GA. I zastanawiałem się nad sprzedażą Flary lub statika. W ostateczności sprzedałem statika, ale czy nie lepiej było by sprzedać flare ? 

Opublikowano

Ale na mastera czy ja wiem czy GA dobre lepiej mieć tego statika i flare master to nie tank ani żaden ADC/APC on musi wejść z TF zrobić dmg i paść ew dobijać jak uciekają.

Jeśli chcesz już te GA to lepiej sprzedać statika, flara zbyt op nawet po tych nerfach.

Opublikowano

Ale na mastera czy ja wiem czy GA dobre lepiej mieć tego statika i flare master to nie tank ani żaden ADC/APC on musi wejść z TF zrobić dmg i paść ew dobijać jak uciekają.

Jeśli chcesz już te GA to lepiej sprzedać statika, flara zbyt op nawet po tych nerfach.

Wątpię. Masterem możesz wycarować gre, a jak masz pacanów w teamie co nie wiedzą jak podobijać to co mi po tym wbiciu ? ;d Zresztą... Tank jest od wbijania. Powiem Ci, że kilka razy dzięki GA wygrałem gre np. Yasuo gdzie obydwie drużyny miały wolnego nexusa i wystarczył jeden team fight. Szczęście wszyscy padli, ale NIE JA ! Miałem zajebiaszcze GA dzięki któremu ożyłem i rozwaliłem nexus :) 

Ok dzięki za odpowiedzi :) Będę sprzedawał statika.

Opublikowano

Jakim debilem można być żeby flare selnąc lol...

Master - > flara,botrk,yoummu,ie,pd/[omen/banshee(survi)]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...