Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] TwistedFate Ad czy ap i co maksowac?

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twisted Fate tylko pod AP. Ulepsz każdą umiejętność na 1 punkt. Z ''W'' skupiaj sie na niebieskiej karcie, która zadaje największy dmg i dodaje manę następnie z ''Q'' pushuj a many będziesz miał zbalansowany poziom. Maxujesz ''Q'' następnie ''W'' a na koniec ''E''. Żółta karta do stunowania przeciwników +E do obijania.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na ap polecam :

buty maga -> zmora licza -> rabadon -> wykradacz dusz -> kostur pustki -> sytuacyjnie

Dłuższej grafiki się nie dało?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie grałem nim nigdy ad, ale mogę Ci powiedzieć, że na AP jest bardzo mocny. Wystarczy, że masz dwa itemy i już masz dobry dmg. Stun + potrójna karta i życie schodzi bardo szybko. Pograj sobie trochę na midzie AP, zobaczysz czy Ci się podoba ;)

Polecam.

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

W sumie w tej mecie nie jest jakoś grany, ale można nim strasznie dobrze trollować, bo ma świetnego ulta (tepa się nim).

TF'a buduje się prawie jak każdego APC

DFG > Sorce > Lich Bane > Rabadon > Void Staff > Zhonia

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

W sumie w tej mecie nie jest jakoś grany

chyba w silverze xD (powiedział gold uuu to ten najlepszy challenger) 

@topic. wiadomo, na początek dajesz sobie jeden punkt w każdy skill. pierwsze maxujesz Q, potem W. z W tak jak wyżej napisali skupiaj się na niebieskiej karcie gdyż oddaje ona mane i można nią fajnie farmić. fajnie też zgarnia się farme czerwona karta -> Q. ;)

Opublikowano

Po bufie E grałem nim sporo po ad i jest całkiem dobry, w late nawet niszczy. na 1 lvlu dajesz W i maxujesz E, ładny as wtedy dostajesz.

Ja osobiście wole grac nim ad (duzy fun z gry:)), ale przyznam ze ap o tycio lepszy

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Twisted Fate AP jest lepszy, co prawda na W ma większe przeliczniki pod AD ale jak go zrobisz pod AP więcej ciśnie na combo ; >

Opublikowano

Co do buildu tak jak @554461402688252517908.png Upss

DFG > Sorce > Lich Bane > Rabadon > Void Staff > Zhonia

Pierwszy skil oczywiście W ... Potem lecisz Q, E, potem lecisz do 3poziomu W, do 2 poziomu Q, a potem jak chcesz, bo będziesz już OP, ale E maksujesz na końcu.

Opublikowano

Obecnie Twisted Fate jest broken, budujemy Lichbane, rabadon's deathcap, void staff i jesteśmy w stanie zabić wszystko na combosa. Sam build mówi za siebie, AP!

Maxujemy dokładnie tak:R > Q > W > E Przy czym na 1lv zaczynamy z W.

­azYIWDl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...