Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Zreworkowany kassadin a obecna meta

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Mam se 3,5 k IP i zastanawiam sie kogo sobie kupic.Kassadina kiedys uwielbialem, niestety po reworku go zwrocilem(Bylo potrzebne IP od zaraz).Zagralem nim kilka gier i byl slabszy niz dawny kassa(ale nie bylo tak kiepsko),ale kilka razy ostatnio widzialem ludzie ze grali kassadinem ze japierdole

Np moj kolega :D

I teraz pytanko do was; warto go znowu kupic?Da sie nim ugrac mida?Czy moze lepiej cos innego?

Opublikowano

Na niskim poziomie (srebro) powinieneś dać radę potem bez szans sam grałem kassadinem na oriann'e  bez uciszenia już nie pogra :D

Opublikowano

Kassadin po buffie jest dalej moim zdaniem bardzo dobry. Takiego combo jak kiedyś zrobić no już się nie da, aczkolwiek do dobijania moim zdaniem lepszej postaci nie ma, słynny ult kassadina jest wciąż bardzo dobry, składa się parę itemków z maną i można ultować dowoli. Polecam!

Opublikowano

Na niskim poziomie (srebro) powinieneś dać radę potem bez szans sam grałem kassadinem na oriann'e  bez uciszenia już nie pogra  :D

No tak, ostatnio oglądałem stream'y hi im Gosu i z tego co się orientuję, to bardzo często jest pickowany Kassa... Może nie ma już takiego samego DMG, ale jeżeli umiesz nim grać b. dobrze, to zniszczysz wszystko na midzie...

h6IduA1.png

Opublikowano

Chyba lubisz Malzahara - zdecydowanie lepszy pick który najedzony na lajcie czyści cały enemy team ;)

+ Ten focus tanka <3

Za 3,5k IP wolałbym sprawdzoną i mocną metę:

-Akali

-Katarina

-Nidalee

Tymi dwoma pierwszymi mozna grac wszedzie, ale sa easy i na goldzie już nie przejdą, Kassa też.

Za to Dzidalee, Malzahar, Ziggs i Lissandra to moi ulubieni midderzy - polecam dozbierać i kupić Ahri, Ziggsa albo Liss ;)

Opublikowano

Kupiłem go wczoraj. Złożyłem łezka+lich bane i z W jak się LB załączył zabierałem adc pół hp ? Ta postać jest przekozacka na tych nóbach :D Wyżej może się nie zda.

Opublikowano

Jak łezkę dobijesz do 750 to ulci robisz co 3 sec. Ja powiem, że lepszej postaci nie ma nawet po reworku do dobijania xD. Tylko nigdy nie wlatuj 1, zawsze czekaj na koniec i dobijaj wszystkich. Nafeedowany Kassa rozmiecie wszystkich.

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Jak łezkę dobijesz do 750 to ulci robisz co 3 sec. Ja powiem, że lepszej postaci nie ma nawet po reworku do dobijania xD. Tylko nigdy nie wlatuj 1, zawsze czekaj na koniec i dobijaj wszystkich. Nafeedowany Kassa rozmiecie wszystkich.

żart sobie robisz. Jak nie ma kogo do wbijania, składasz zhonye wlatujesz ultem i ZHONYA ! :D Brązy w napięciu próbują mnie trafić, a mój team dobija. Zanim kończy się zhonya ja już mam cd na ulcie uciekam i dobijam. TF wygrany (y)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...