Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań - GTA SA beta

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

1.Czy jest jeszcze możlwość pobrania wersji beta GTA SA ? (nie chodzi mi o modyfikację zmienijące grę w Beta)

2.Czy to prawda, że Beta SA wyszła na PS2 i PC ?

3.Rockstar celowo udostępnił wersję beta, czy to był wyciek ?

4.Skąd wzięły się te wszystkie infomracje na temat bety skoro teraz jej nigdzie nie ma ?

Opublikowano

1. Nie nie ma.

2. nie nie prawda.

3. Wycinek. A raczej pozostałości z niej. Po prostu. Wyciągnięto kawałki

4. Wyciek, oraz info R* i ich SS. Tekstury z dupy w GTA. Pozostawione pliki których zapomniano usunąć.

Żeby nie nabijać postów dodam, że w plikach gry są intra i outra z GTA VC, które nie są używane. Skąd wiem, że to pozostałość z bety? Początkowo bronie miały być zaczerpnięte z VC. //TheQuarK

Gość kamil40013
Opublikowano

@UP

Czyli, BETY nigdy nie było ? (Beta 1, Beta 2, Beta 3) To wszystko co znajduje się w internecie, to tylko wycinki z oryginalnej wersji SA i nikt nigdy nie grał w tą prawdziwą BETE ?

Gość kamil40013
Opublikowano

Trochę tajemnicza sprawa z tą betą jest.

Wersja na PS2 też była, bo w liście różnic możemy znaleźć takie różnice które są tylko na PS2.

Myślę, że temat do zamknięcia.

@EDIT

A te wszystkie misje które były becie i zostały wycięte z BETY, to co ? Też zostały znalezione w plikach gry ?

Niektóre misje były tylko zmienione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...