Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim grać? - Doradźcie!

Chrupek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, temat ten założyłem ponieważ nie mam pojęcia kim zagrać ;/ Na samym początku wybrałem Mystic.. Czytałem gdzieś że powiedzmy chętnie biorą do pt, i jeszcze może przyzywać jakieś thralle(tak to się pisze? ; d) ;33... Pograłem troszkę i doszedłem do wniosku że to postać nie dla mnie.. Lubię grać różnego rodzaju DPS'ami, a mystic z tego co zauważyłem do nich nie należy ( głównie chciałem nią pograć ze względu na te stwory które przywołuje.. ). Najlepiej by ta profesja była chętnie brana do pt ;) Może nie tak jak healer.. Ale żeby nie było jakiegoś znacznego problemu... Zamierzam też grać trochę z kolegą, on weźmie albo lancera, albo berserkera... 

Opublikowano

Grywałem : ) Zwykle wybieram range, szamani, magowie etc.(czasem łucznicy gdy mag był skopany.. ). Dla mnie skille muszą świetnie wyglądać i mieć kopa, dlatego zwykle wybierałem jakiegoś maga, bojowego maga itd. ; P Nie lubię gdy jedynymi skillami postaci którą gram to ataki wyglądające jak ten podstawowy tylko inna animacja, dodanie troszkę jakichś iskierek czy coś w tym stylu..

Opublikowano

No to bez dwóch zdań wybierz Sorcerer'a ;)

Jak zaczynałem grać w TERE, mój wybór padł właśnie na niego i do teraz jest moją główną i ulubioną postacią.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

A co jeśli chodzi o pt na jakieś instancje, dungi czy na co tam można chodzić ? : d

I czy jak będę grał z kumplem to lepiej by wybrał berserkera czy lancera? ; d

Opublikowano

berseka bym wolała raczej kolega go chwalil ale bersek i sorc to nie wiem jak pojdzie nie lepiej bys sobie wzial Priesta badz Mistyka ? :D Znaczy to zalezy czy lubisz  uczestniczyc jako wsparcie bardziej .Graj najlepiej tym co lubisz we 2 zawsze razniej i z pewnoscia dacie radę .Ja grałam Priestem a kumpel Archerem było w sumie ciezko ale dawalismy rade dzielnie :)

Opublikowano

supportów za bardzo nie lubię ; / Osobiście wolę uczestniczyć aktywnie w walce niż tylko stać i healować czy buffować ;F Mystikiem gram teraz (8 lvl ho ho.. ) i nie przypadł mi do gustu ...

Opublikowano

Jeśli tak jest to graj tym co uważasz za słuszne tu nie ma tak,że jakaś postać jest do niczego,tutaj każdy jest dobry i potrzebny  ^_^ ! Też chciałam grać sorkiem ale znajomi wepchneli we mnie Priesta bo potrzebowalismy Priesta a,że ja głownie lubie takie postacie to bez problemu w sumie .Ponoć niedługo wychodzi nowa klasa i rasa tzw. Reaper .. To bedziesz miał kolejny do wyboru. 

Opublikowano

@Chrupek™

Jak będziesz grał Sorcerer'em, to koledze poleć Lancer'a ;) Jeśli macie zamiar grać razem, to będzie wam się w takim układzie dobrze grało :)

Bo Sorcerer kręci dobry DPS, ale za to łapie tez spore obrażenia, a jeśli kolega będzie grał Lancer'em to wszystko będzie w stanie potrzymać na klacie, a Ty będziesz wybijał w mgnieniu oka :D

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Sama miałam problem z wyborem postaci. Tak czytam te posty... Ogólnie ciężko jest dostać się do PT inną postacią niż "LECZENIEM". Być może jeszcze Lancer. Ale DPSami jest jak na moje ciężko. Czasem nawet parę godzin czekam aż Sorciem dostane się na jakąkolwiek instancje (przeważnie jest to instancja w 3 osoby -.-). Tyle dobrze, że Twój kolega gra Lancerem, najlepiej byłoby wybrać DPS - TY. Więc polecam Sorcera, w szczególności, że masz duże(?) doświadczenie postaciami magicznymi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...