Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie dało by rade wbić diament na bolu ? oczywiscie free :D bo zastanawiam się czy zrobić taki projekt od brązu do diamentu na bolu :D

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Myślę że dało by rade z odpowiednimi skryptami i postaciami pewnie . 

minionek_5956.png

Opublikowano

BoL i tak gówno ci da, jeśli nie umiesz grać, a jeśli da się normalnie wbić diament, to czemu bez bola miałoby się nie dać?

Opublikowano

Potrafię grać , chodzi o to żeby nie było trzeba użerać się z trolami :) jak sam wiesz bol=spacja=penta co jest słabe strasznie , po 2 bol jest coraz bardziej popularny dzięki Disowi.. i Nitro

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Potrafię grać , chodzi o to żeby nie było trzeba użerać się z trolami :) jak sam wiesz bol=spacja=penta co jest słabe strasznie , po 2 bol jest coraz bardziej popularny dzięki Disowi.. i Nitro

BoL nie ma skryptu na usuwanie trolli :D A ogólnie co do bola - jeśli już masz cheatować, używaj poważnych cheatów typu AutoSmite, FreeEvade (przeciwko Ance) które dają jakąś przewagę, a nie spacjo-skryptów czy też auto lasthitów dla dzieci bez krzty skilla (mimo to ja bola używam bardzo rzadko).

Opublikowano

Hahaha Naven123 skąd ja to znam. Siedzę w platynie v sporo czasu już :D dobije do 50-60 lp spadne do 0 bo albo typ popłacze się bo nie dostał ganka albo wyjdzie z gry bo musi iśc zjeśc obiad D:

Sygnatura.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obecnie używam głównie

*AutoSmite

*Timer (nie chce mi się samemu liczyć)

*Evadee

Skrypty do

*Lux

*Lee Sin (bestia)

*LeBlanc

Tyle mi wystarczyło, żeby w 1 dzień z D3 do D2 na samych Win'ach.

Opublikowano

Ja jestem w D3 uzywając tylko autosmite  minimap timers :) Hidden objects mi nie działa :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...