Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp w v1?

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam woja body 43lvl z takimi statami:

kVGHtdW.png

Eq:

Śmiert. +5 2k hp

Żelek +7

Naszyjnik 500hp

Bran. musze kupić ale pewnie 1/1,5k hp

FMS +6 sr12

Aura M1

Wir M1

I o to moje pytanie: expić dalej na bo, czy iść na początek v1?

Jeśli expić na bo, to do którego lvl?

Opublikowano

Na BO możesz expić do 47-50lv, potem udaj się do v1. W v1 przydałby się już buff z 2 skillami M, jeżeli chcesz zbierać trochę więcej grupek.

I zmień bony w fms na 25+

Opublikowano

Zaopatrz się w lepszą broń i zbrojkę. do V1 trochę deffa jeszcze się przyda + buffek 2xM. Ja na BO expiłem do 48.

Opublikowano

Poexp jeszcze na BO do 45lv, od tego lv udaj się do V1 ale z lepszą bronią

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Witam, posiadam woja body 43lvl z takimi statami:

Dodany obrazek

Eq:

Śmiert. +5 2k hp

Żelek +7

Naszyjnik 500hp

Bran. musze kupić ale pewnie 1/1,5k hp

FMS +6 sr12

Aura M1

Wir M1

I o to moje pytanie: expić dalej na bo, czy iść na początek v1?

Jeśli expić na bo, to do którego lvl?

Na BO z tym eq do 52, później V1 do 54, do tego czasu musisz ogarnąć dobre eq i później iść do V2

Ja bym polecał iśc do v1 na początek po 1 2 grupce albo pustynia :)

Weź wyjdź, pustynia lub v1...

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Na BO z tym eq do 52, później V1 do 54, do tego czasu musisz ogarnąć dobre eq i później iść do V2

Ja w v1 do 70 expiłem i szybko to wyszło :)

Na BO do 50 możesz, potem kup eq 1k/1.5k HP i lepszą zbrojkę + buff.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Ja w v1 do 70 expiłem i szybko to wyszło :)

Na BO do 50 możesz, potem kup eq 1k/1.5k HP i lepszą zbrojkę + buff.

Ja *ebie ziomek wyjdź z tego działu, on pyta o pla...

Opublikowano

W v1 nie dasz rady, za słabe EQ i lvl na BO do 50-52 lvla.

Skile +buf podstawa:)

Pierdolenie.. czy wy kiedyś wbiliście 75+ na pl? wstawie ci tu filmik o panie jak z ostrzem m2 zbieram całego biga.

Więc tak.

eq:

naszyj 1.5k hp bądź 1k+omdlenie

buty 5omdlenie

bransa hp [ nawet srebrna+6]

2 bufy na m [ pomoc i blogo]

fms 24sr+ [ taki mialem +7 24sr z kd moba+3]

helm +7 od 21 [ na 60 juz lepszy+4 z blokiem]

ebo+7 [ takie mialem do 61]

Z takim eq brałem z buta 2 grupki na TBD na 43lvl w v2, oczywiście im większy poziom tym więcej ponieważ dochodzi status.

Tak expiłem na TBD, aktualnie mam 75lvl. Na poli pójdzie jeszcze szybciej, jak masz bojowca to do rogu i blokują się ładnie.[plusy bojowego to to że dochodzą uniki i mniej biją +/- dochodzi 40 ataku]

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Pierdolenie.. czy wy kiedyś wbiliście 75+ na pl? wstawie ci tu filmik o panie jak z ostrzem m2 zbieram całego biga.

Więc tak.

eq:

naszyj 1.5k hp bądź 1k+omdlenie

buty 5omdlenie

bransa hp [ nawet srebrna+6]

2 bufy na m [ pomoc i blogo]

fms 24sr+ [ taki mialem +7 24sr z kd moba+3]

helm +7 od 21 [ na 60 juz lepszy+4 z blokiem]

ebo+7 [ takie mialem do 61]

Z takim eq brałem z buta 2 grupki na TBD na 43lvl w v2, oczywiście im większy poziom tym więcej ponieważ dochodzi status.

Tak expiłem na TBD, aktualnie mam 75lvl. Na poli pójdzie jeszcze szybciej, jak masz bojowca to do rogu i blokują się ładnie.[plusy bojowego to to że dochodzą uniki i mniej biją +/- dochodzi 40 ataku]

Kurwa, czytajcie temat i się wypowiadajcie. On sie pytał czy z takim eq jakie ma da rade w v1... A ty wypisujesz eq z dupy i porównujesz bodego z wp.

Dla twojej wiadomości wbiłem na Monastyrze 83 poziom(oświeciłem ciebie?)

Hmm...z poli dobrze gadasz, będzie lepiej się biło.

@Nie chciałem być nie miły i jak kogoś uraziłem to przepraszam. Wszystko co pisałem to nie hejty (ani nic podobnego). Czekam na filmik od cb Metin2-Poland :-)

Opublikowano

Kurwa, czytajcie temat i się wypowiadajcie. On sie pytał czy z takim eq jakie ma da rade w v1... A ty wypisujesz eq z dupy i porównujesz bodego z wp.

Dla twojej wiadomości wbiłem na Monastyrze 83 poziom(oświeciłem ciebie?)

Hmm...z poli dobrze gadasz, będzie lepiej się biło.

@nie chciałem być nie miły i jak kogoś uraziłem to przepraszam. Wszystko co pisałem to nie hejty (ani nic podobnego). Czekam na filmik od cb Metin2-Poland :-)

Człowieku, body na starcie [40-75] bije lepiej niż wp, myślisz że wp 40 a body 40 jest lepszy na start?

a i nie wypisuje eq z dupy, wypisuje że dobrze jest mieć dużo na omdlenie, i może sobie porównać ;]

Rozumiem komentarz ;] gratuluje 83 poziomu

Czytałem temat, rzecz jasna że jak nie ma nic omdlenia etc no to niech siedzi na bo.

Drop troszkę ząbków orka [ po 250k schodzą szybko] zarobisz na eq omdlenie, jakieś buty/neck hp.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

metin2-poland - dla ciebie metin to chyba całe życie skoro wydajesz na niego kilkaset złotych(wnioski po takim lvl na TBD), nie wiem czy miesięcznie, czy jak to tam idzie bo takim przysłowiowym  "no lifem" nie jestem, ale moim zdaniem lepiej kup sobie grę na PC i graj normalnie, płacąc raz, a nie wpłacając kasę na IS co chwile po to by mieć podnietę z topki. Nie chcę Cię w tym poście wyśmiewać, ale po prostu przestań tyle wydawać na metka, bo on się powoli kończy. Za 10 lat nawet nie będziesz o tej grze pamiętać, a kasa którą mogłeś na coś pożytecznego wydać - już nie wróci. Przemyśl to poważnie kolego. Pozdrawiam

P.S

Nic Ci nie da bycie koksem w metinie. To nie prawdziwe życie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...