Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z root...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie..

Przejde do sedna. Mam Pliki Terenzo aktualne i jego clienta + jego launcher. Pracuje na hamachi.

Wszystko ładnie smiga do tej pory nie edytowałem jeszcze roota i pieknie chodziło.

Dzisiaj chciałem wgrać na próbę interface z tematu terenzo by sora i wszystko świetnie smiga lecz mam taki problem z root.

Do tego musialem edytować root i gdy go zedytowałem po spakowaniu i wrzuceniu do clienta laduje sie pasek i na 0.5 sekundy pojawia sie gra po czym wylacza clienta. Myslalem ze cos zle zrobilem ale chcialem przetestować ten root i gdy tylko swiezy root wzialem wrzucilem chodziło ładnie potem ten root rozpakowałem i zmieniłem tylko w serverinfo.py nawet nie ip a tylko nazwe serwera tylko i wylacznie to po czym spakowałem i wrzucilem do clienta i znowu ten sam problem.. wybieram postac i laduje sie pasek i wylacza clienta..

Nie wiem w czym tutaj jest problem.. Prosiłbym o pomoc za wyjasnienie tego i jak nie bedzie z tym problemu dam chyba 2 tygodniowy limit lajków.. Wadzi mi to bo bez roota nic zrobic nie moge..

Pozdrawiam

Opublikowano

Daj sysser -.-

Najlepiej żebyś nic z tej paczki nic nie zmieniał w rootach bo pewnie Ci się zepsuły ...

Opublikowano

Tutaj syserr z clienta czystego gdzie nei wgrywałem jesio interfejsu. Mialem tam czysty root i wszystko czyste. Rozpakowalem tylko root i zmienilem nazwe serwera w serverinfo.py i nic wiecej i wywalilo metina, przed rozpakowaniem roota smigało wszystko.

Oto syserr:

0502 20:40:16807 ::
uiCharacter.py(line:401) __LoadWindow
uiCharacter.py(line:155) __BindObject

CharacterWindow.__LoadWindow - exceptions.AttributeError:'module' object has no attribute 'ToolTip'

0502 20:40:16807 :: ============================================================================================================
0502 20:40:16807 :: Abort!!!!

Potem po błędzie spowrotem wrzucilem root bez zmienionej nazwy serwera i chodzi normalnie.

Opublikowano

Grrrrr. No i działa ;p Mam blokade na google. Ale nie po prostu myślałem że coś ja mam nii tak. A szukałem uwierz nie znalazłem. Najwidoczniej moja inteligencja nie sięga tak wysoko :D Poza tym dzięki wielkiee ;) polajkuje jak limit bedzie. Do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...