Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MKJogo Czy za to jest ban

KrólikFunny7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę zacząć korzystać z MKJogo mam zamiar korzystać tylko ze zmiany skina :D. Wiem,że to jest tylko zmiana w moim kliencie widoczna dla mnie ale chciałbym zapytać czy to jest wykrywalne?

Opublikowano

@up

jesteśmy na forum o cheatach do gier więc w zasadzie mówienie że szkoda że za czita nie ma bana w grze jest na tym forum co najmniej bezsensowne

@top

nie ma bana o ile nie zaczniesz spamować timerami do buffów

Opublikowano

@up

ale za ciskanie na BoL'u już by się przydał ban, a przynajmniej za exploitowanie z np. CassWhooping czy Free Ashe Q

@topic

Nie ma, chyba że masz włączone informowanie sojuszników o tym kedy się respią stwory w jungli, albo np jak streamujesz i masz go odpalonego to mogliby się dowalić nasze rito gems kochane

Opublikowano

Oczywiście że nie , wystarczy wyłączyć opcje od pisania na czacie :) Bo nie raz możesz mieć tak że przycisniesz jakis hot i zacznie spamowac że blue/red buff za 1.001 sekundy np ;p

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Jak masz zamiar korzystać tylko ze zmiany skina to żaden ban Ci nie grozi. Nawet streamerzy nie którzy tego używają.

Ban może pojawić się jedynie za te timery na czacie.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Można złapać bana, jeżeli komuś będzie chciało się ticket'a pisać.

Opublikowano

Jeśli chcesz wiedzieć, czy jest za to ban, to odpowiem Ci. NIE!

Ten cheat jest niewykrywalny :)

@edit 

Jest niewykrywalny, jeśli wyłączysz wiadomości, które będą się pojawiać np. kiedy wstaje blue, ponieważ gracz z Twojej drużyny lub z przeciwnej może zrobić screenshot'a oraz wysłać ticket do Riotu.

Opublikowano

Okey dziękuje za odpowiedzi oczywiście nie mam zamiaru z autochatu korzystać bo dziwne żeby człowiek takie komunikaty pisał xD Temat można zamknąć :)

Opublikowano

Czekaj jeszcze dodam.

Można dostać za to bana, jak się napisze do supportu. Wystarczy dać SS jak ktoś napisze 3x na czacie w tym samym czasie buffy. No i ziomek ma zapewnionego perma:) Mi się chcę pisać ticket jak ktoś mi przegra grę, bo chcę żeby dostał perma :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...