Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest Bot of Legends? Jak rozpoznać takiego gracza?

Marcoly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Pewnie zadajecie sobie pytanie, jak to jest możliwe, że on castuje spelle plecami? Dzieje się to dlatego, że exploity wysyłają zapytanie do serwera, którego odpowiedzią jest spell."  xD Zajeb sobie baranka w ściane.

Exploity wysyłają pakiety. CastSpell - domyślna funkcja używana do castowania skilli w BoL'u również, ale przechodzi ona najpierw przez API gry - wymuszone zostaje face direction. Exploity no-face direction omijają całkowicie API gry i wysyłają pakiety prosto z poziomu skryptu. Exploit do Ashe - to nie jest exploit, bynajmniej jest to wykonalne przez człowieka. Wystarczy w odpowiednim momencie użyć Q ponownie. "Większości nie stać na takie skrypty" - przecież są darmowe odpowiedniki z tymi samymi exploitami, lol. Exploit, który stackuje/stackował pasywkę Cass z AA (nie gram już, nie wiem czy jeszcze działa) - skrypt oblicza czy AA, który właśnie leci w miniona jest w stanie go zabić. Jeśli tak, sprawdza odległość projectile od niego, kiedy jest równa tej ustalonej w skrypcie (całkowita głupota, każdy ma inny ping, przez co ten exploit działa w CW jak gówno) - castuje E, cała filozofia.

kappa w chuj. Kappa.png

Opublikowano

"Pewnie zadajecie sobie pytanie, jak to jest możliwe, że on castuje spelle plecami? Dzieje się to dlatego, że exploity wysyłają zapytanie do serwera, którego odpowiedzią jest spell."  xD Zajeb sobie baranka w ściane.

Exploity wysyłają pakiety. CastSpell - domyślna funkcja używana do castowania skilli w BoL'u również, ale przechodzi ona najpierw przez API gry - wymuszone zostaje face direction. Exploity no-face direction omijają całkowicie API gry i wysyłają pakiety prosto z poziomu skryptu. Exploit do Ashe - to nie jest exploit, bynajmniej jest to wykonalne przez człowieka. Wystarczy w odpowiednim momencie użyć Q ponownie. "Większości nie stać na takie skrypty" - przecież są darmowe odpowiedniki z tymi samymi exploitami, lol. Exploit, który stackuje/stackował pasywkę Cass z AA (nie gram już, nie wiem czy jeszcze działa) - skrypt oblicza czy AA, który właśnie leci w miniona jest w stanie go zabić. Jeśli tak, sprawdza odległość projectile od niego, kiedy jest równa tej ustalonej w skrypcie (całkowita głupota, każdy ma inny ping, przez co ten exploit działa w CW jak gówno) - castuje E, cała filozofia.

kappa w chuj. Kappa.png

nie działa w cw exploiy na aa. na ryze tylko dizałaja teraz exploity, no i oczywiscie no face direction.

Opublikowano

Marcoly, dziwisz się? Selex biedak jechał na samym darmowym Rajzie więc skąd może wiedzieć co to exploity XDDD

W sumie, nie posądziłem go o takie cebulactwo XDDD

Opublikowano

No cóż Selegz dostał perma więc teraz chce uczynić wizerunek świętego :3

gdzie kur*a dostał perma? dalej gra...

Opublikowano

Ja tam gram na cheatah, mam nadzieje, że perma tak szybko nie dostane  :D

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...