Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam gram na Csro i mam pewien problem z dlvlem farmie na ongach i chcial bym cofac lvl tej taxowanej postaci. Lecz niestety posiadam tylko jednego kompa i moje pytanie brzmi czy idzie jakoś zrobić zeby odpalic dwa klienty silka i na nich postac do dlvl i do resania i jakoś albo jakims programem resac ta postac??

Opublikowano

WItam gram na Csro i mam pewien problem z dlvlem farmie na ongach i chcial bym cofac lvl tej taxowanej postaci. Lecz niestety posiadam tylko jednego kompa i moje pytanie brzmi czy idzie jakoś zrobić zeby odpalic dwa klienty silka i na nich postac do dlvl i do resania i jakoś albo jakims programem resac ta postac??

Tak , da sie

Tutaj jest jeden z linkow do downloada autoressa :

http://www.elitepvpers.de/forum/attachments/sro-exploits-hacks-bots-guides/36059d1262743306-tool-auto-res-2-0-9-auto-res-2.0.5.rar

mpc.png

PS. zeby char ktory pada akceptowal ressa musisz znalezc autoentera (polecam autologin, ktory byl stosowany do ECSRO)

http://www.mpcforum.pl/topic/24045-autologin/

Opublikowano

Klego a pobral bys tego auto ressa i wrzucil na jakis serwer bo ja mam problem z elitepvpers byl bym ci bardzo wdzieczny :)

Opublikowano

jagodziarz a slyszales o tej wersji 2.09 tam ponoc jest akceptacja resa zerkniesz na epvp czy jest moze ta nowsza wersja i sory za klopot ;p