Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoPay

milion933

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj o Godzinie 19:00 chcalem sobie troche podładować Nexon Cash.

Wchodze na strone nexona i chcialem skorzystac z oferty Call Billing->MoPay->4.540 za 23.07 zł Dzwonie do tego gościa podaje mi kod 0671 który juz nie dziala daje Kontynuuj i wyskakuje mi taki komunikat http://zapodaj.net/ae3bdd0505388.png.html.

Co mam teraz zrobic ? nie dostalem swojego Nexon Cash . Nexon mnie zrobil w chu*a.

Nothing is impossible.

Opublikowano

Ten kod powinien być 8 znakowy o ile dobrze pamiętam.

Opublikowano

4 znakowy . Lepiej sprawdz , a potem napisz. Moja sygnatura wskazuje na to.

Nothing is impossible.

Opublikowano

4 znakowy . Lepiej sprawdz , a potem napisz. Moja sygnatura wskazuje na to.

Nie wydaje mi się.

faq_voucher_pl_step2.png

Opublikowano

Nie wydaje mi się.

faq_voucher_pl_step2.png

Czy to jest Call Billing? Nie więc się ze mną nie kłuć. Nie powinieneś/powinnaś być modem. (ale to jest tylko moje zdanie)

Nothing is impossible.

Opublikowano

Wiecie co, poprobowalem sobie powpisywać byle jakie kody i po chyba 5 razie wyskoczyl mi taki sam komunikat.. Mozliwe ze żle wpisaleś kod lub zle uslyszales od tego typa co ci podawal ....////

@ tak wogule kazdy moze się pomylić i to nie znaczy ze juz trzeba " hejcić" i pisać ze nie powinien byc modem :)

Opublikowano

Czytać ze zrozumieniem , to chyba trzeba umieć , a Valze tego nie posiada.

A co do kodu , gościu dyktował mi 2 razy ten kod , napisałem s go nawet na kartce. To nwm.

Nothing is impossible.

Opublikowano

ja tez nie wiem, ale sprobuj wejść tak jak wchodzileś tylko nie dzowń tylko powpisuj osbie byle jakie kody i zobaczysz ze wyskoczy ci taki sam komunikat... Moze jakiś bład ze strony kompaba, musiał byś napisać do Suporta i by sie wyjasnilo... A zabralo ci kase??

Opublikowano

Radzę Ci się @milion933 hamować, albo odpoczniesz sobie od forum na dłuższy czas. Wspieranie nexona jest dla mnie absurdalne i nieznajomość płatności jest dla mnie powodem do dumy.

Opublikowano

Kod 8 znaków liter itp. musi mieć!

Weż nie spamuj tylko poczytaj sobie odpowiedzi od samego poczatku !!! juz o tym była moza, ze to nie jest SMS tylko Dzwonienie przez MOPAY !!!

Opublikowano

ja tez nie wiem, ale sprobuj wejść tak jak wchodzileś tylko nie dzowń tylko powpisuj osbie byle jakie kody i zobaczysz ze wyskoczy ci taki sam komunikat... Moze jakiś bład ze strony kompaba, musiał byś napisać do Suporta i by sie wyjasnilo... A zabralo ci kase??

Chyba tak , nwm mam na abonament

Radzę Ci się @milion933 hamować, albo odpoczniesz sobie od forum na dłuższy czas. Wspieranie nexona jest dla mnie absurdalne i nieznajomość płatności jest dla mnie powodem do dumy.

Nie chce mieć żadnych sprzeczek od Samej Administracji CA ale chyba sam wiem co robie tak?

Nothing is impossible.

Opublikowano

Hahah xD 1 raz moderator się pomyli i już wszyscy płaczą .....

milion993 Czy przypadkiem po wpisaniu kodu nie rozłączyłeś się? Bo trzeba wpisać kod, a następnie położyć telefon na biurku i poczekać aż samo się wszystko zakończy.

Chyba tak , nwm mam na abonament

Nie chce mieć żadnych sprzeczek od Samej Administracji CA ale chyba sam wiem co robie tak?

To forum nie jest głównym forem Combata xD

Opublikowano

Hahah xD 1 raz moderator się pomyli i już wszyscy płaczą .....

milion993 Czy przypadkiem po wpisaniu kodu nie rozłączyłeś się? Bo trzeba wpisać kod, a następnie położyć telefon na biurku i poczekać aż samo się wszystko zakończy.

To forum nie jest głównym forem Combata xD

I znowu musze sie powtarzać TEN KOD TRZEBA WPISAĆ! Jeżeli nie wiesz to nie odpowiadaj , proste. Twoja wypowiedź dla mnie jest spamem .

Nothing is impossible.

Opublikowano

I znowu musze sie powtarzać TEN KOD TRZEBA WPISAĆ! Jeżeli nie wiesz to nie odpowiadaj , proste. Twoja wypowiedź dla mnie jest spamem .

Ale z ciebie debil xD

Kupowałem już to 4 albo więcej razy więc mi tu nie mów że się nie znam.

To działa tak jak napisałem. Wpisujesz kod na stronce, ale połączenie musi trwać.

Następnym razem przeczytaj dokładnie instrukcję albo wcale nie kupuj.

I jeszcze się kłócisz, a sam zepsułeś i źle to zrobiłeś, więc pretensje zostaw dla siebie.

Opublikowano

@kamilpolok2 dlaczego mnie obrażasz? Ja tego nie rozumiem. Może i masz racje , ale mieszkałem jakiś czas w Grecji i tam normalnie szło , a tu w Polsce to nwm.

Nothing is impossible.

Opublikowano

@milion933 Ogarnij, bo ja ci wlepię zaraz blokadę postów, ale na miecha ...

Moderator człowiek. Ma prawo się mylić. @Valze jest moją perełką w tym dziale, więc jak masz jakieś do niego zastrzeżenia pisz do mnie na pw. Rozwiążemy ten problem

9368_gold.png

Opublikowano

YY to teraz można dostać bana za wyrażenie opini na forum publicznym? Jak tak to gratuluję, administracja broni się jak nie wiem, zwykłych użytkowników byście karali a swoim nic nie zrobicie?

Valze się kłóci że on ma rację, a gdy okazuję się że jej nie ma to broni się że jest moderatorem, ale po co ? Wystarczyło się przyznać do błędu i wszyscy by zrozumieli  a nie odrazu straszyć banem, dla mnie to zachowanie jest śmieszne a nawet żałosne.

2 sprawa: to kamilpolok2 może innych wyzywać od debili i nic z tym nie zrobicie bo ma mpc goldmember i champion?

''I jeszcze się kłócisz, a sam zepsułeś i źle to zrobiłeś, więc pretensje zostaw dla siebie.''   Gdzie on napisał że się rozłonczył? Dla mnie to jest zwykły spam i nabijanie sobie postów i nic więcej.

Kolejna sprawa Omek:

''

Moderator człowiek. Ma prawo się mylić. @Valze jest moją perełką w tym dziale, więc jak masz jakieś do niego zastrzeżenia pisz do mnie na pw. Rozwiążemy ten problem''

Wlepisz komuś blokadę postów na miesiąc, musisz być taki odważny, szacunek na dzielni +10%. Znajdzcie lepiej kolegów w rlu i odpocznijcie od kompa, na dobre Wam to wyjdzie :)  Chcecie ukarać człowieka bo wyraził opinie, ale gdy zostaje zwyzywany to nic z tym nie robicie bo wy macie moda, ehh .

Opublikowano

YY to teraz można dostać bana za wyrażenie opini na forum publicznym? Jak tak to gratuluję, administracja broni się jak nie wiem, zwykłych użytkowników byście karali a swoim nic nie zrobicie?

Valze się kłóci że on ma rację, a gdy okazuję się że jej nie ma to broni się że jest moderatorem, ale po co ? Wystarczyło się przyznać do błędu i wszyscy by zrozumieli  a nie odrazu straszyć banem, dla mnie to zachowanie jest śmieszne a nawet żałosne.

2 sprawa: to kamilpolok2 może innych wyzywać od debili i nic z tym nie zrobicie bo ma mpc goldmember i champion?

''I jeszcze się kłócisz, a sam zepsułeś i źle to zrobiłeś, więc pretensje zostaw dla siebie.''   Gdzie on napisał że się rozłonczył? Dla mnie to jest zwykły spam i nabijanie sobie postów i nic więcej.

Kolejna sprawa Omek:

''

Moderator człowiek. Ma prawo się mylić. @Valze jest moją perełką w tym dziale, więc jak masz jakieś do niego zastrzeżenia pisz do mnie na pw. Rozwiążemy ten problem''

Wlepisz komuś blokadę postów na miesiąc, musisz być taki odważny, szacunek na dzielni +10%. Znajdzcie lepiej kolegów w rlu i odpocznijcie od kompa, na dobre Wam to wyjdzie :)  Chcecie ukarać człowieka bo wyraził opinie, ale gdy zostaje zwyzywany to nic z tym nie robicie bo wy macie moda, ehh .

Jesteś śmieszny człowieku. Popatrz dokładnie post po poście, napisałem 2 razy, że powinno być 8 znaków, jednakże Dawid wyciągnął mnie z tego błędu, i dalej tego nie drążyłem, drążył to twórca tematu próbujący za wszelką cenę mnie ośmieszyć. Jakbym chciał go ukarać, już dawno bym usunął ten temat a twórcy dał bana na 14dni. Powody?

Nie powinieneś/powinnaś być modem. (ale to jest tylko moje zdanie)
Płeć mam ustaloną w profilu i jest ona widoczna przy postach, czy autor nie sugeruje, że jestem dziewczyną? Sugeruje.

Czytać ze zrozumieniem , to chyba trzeba umieć , a Valze tego nie posiada.
Próba wmówienia mi, że jestem niepełnosprawny umysłowo?

I ta ciągła dyskusja - my próbujemy mu pomóc, ale ten oczywiście odsyła nas do swojej śmiesznej sygnatury, więc skoro wie najlepiej co mu dolega, to po co zakłada temat? Nie rozumiem.

Teraz pojawiasz się Ty i wmawiasz mi, że karamy użytkowników bez powodu, gdzie Ty masz oczy? Oceniasz nas po kilku postach, że nie mamy kolegów? No kurwa.

Opublikowano

Kolejna sprawa Omek:

''

Polecam prześledzić jeszcze raz topik i wyszkolić umiejętność czytania ze zrozumieniem. Kolejnym razem proszę nie spamować, bo i tobie wlepię %. Nie jesteśmy w przedszkolu 

9368_gold.png

Opublikowano

Spróbuj może napisać do nich do supportu, że o tej i o tej godzienie gadałeś, że dostałeś taki kod, a on nie dziala może odpiszą.

Opublikowano

Szczerze mówiąc z MOPAY są zawsze jakieś problemy, a to nie można wysyłać sms-ów ponieważ wyskakuje od razu że transakcja nie udana, szczerze mówiąc to jest najgorsza forma płatność.

Teraz tak, jeśli ta nie udana transakcja była z ich winy zaloguj się na stronkę mopaya podając numer telefonu z którego dzwoniłeś i wejdź w swoją historię, tam powinieneś mieć jakiś kod który jest równy tej ceny rozmowy wpiszesz go na stronce nexona i włala dojdą ci NX, lecz jeśli nie ma tam żadnego kodu musiałeś źle wykonać tą transakcję, nie masz co pisać do nexonu bo nexon odeśle Cię do supportu mopaya, wiec jeśli nie ma tego kodu na stronce mopaya to jedynie co możesz zrobić to napisać ticketa do MOPAY-u.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...