Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaparios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem architektem na całkiem świeżym serwerze Cybercraft. Nasz serwer rozwija się w naprawdę ambitnym tempie, niedługo przechodzimy na maszynę dedykowaną. Ale nie o tym chciałem powiedzieć. Poszukujemy do naszego serwera budowniczych. Ludzi ambitnych z pasją i talentem do budowania. Osoby takie pracowałyby pod moim nadzorem jednakże zaznaczam, że swoboda działania jest niemal nieskończona. Jak wspominałem serwer rozwija się w zastraszającym tempie i sam nie dam rady zbudować wszystkiego co mam zaplanowane w głowie.

Moje prace możecie zobaczyć na serwerze, zaczynając od punktu startowego (Spawn). Możecie do nas trafić pod adresem: mc.cybercraft.pl. Jeśli Ci się podoba- napisz! Jeśli nie, cóż, może oboje się czegoś od siebie nauczymy :)

Nie mam dużych wymagań wobec pretendentów. Interesuje mnie przede wszystkim kultura osobista, której wymagam zarówno ja, jak i reszta administracji. Ponadto bardzo zależy mi na tym, aby osoba zgłaszająca się miała ukończony przynajmniej 15 rok życia (sam mam lat 19). Co więcej? Na pewno chciałbym zobaczyć Twoje prace i chwilkę z Toba pogadać! :)

Wiem, że post jest mało kolorystyczny i nie rzuca się, aż tak w oczy, ale chodzi o treść :D

Jeśli jesteś zainteresowany/a tą funkcją, napisz do mnie na forum :)

Pozdrawiam!

Kaparios

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...