Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Fifa Online 3 Cheaty

TheWojtek5020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy sa jakieś cheaty do Fifa Online 3 ? Proszę o szybka odp. jest to dla mnie bardzo ważne :) Z góry thx za odpowiedzi (wnoszace coś do sprawy) ;)

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Chodzi Ci o cheaty do Fify 14? Bo trochę tego nie rozumiem jeżeli tak to:

- Trainer

- Auto Buyer 

- Wywarzanie lag'ów.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Chodzi Ci o cheaty do Fify 14? Bo trochę tego nie rozumiem jeżeli tak to:

- Trainer

- Auto Buyer 

- Wywarzanie lag'ów.

Chodzi o cheaty do FIFA ONLINE 3 ;) I takie jakie są o takie prosze

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

W Europie nikt w to niegra lolz

Duzo ludzi gra ;/ Serwery sa w singapurze i to jest minus :( Ale ja pytam czy sa cheaty a nie czy ktoś w to gra .... Po co piszesz takie bezsensowne posty nie wnoszace nic do tematu ?

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Duzo ludzi gra ;/ Serwery sa w singapurze i to jest minus :( Ale ja pytam czy sa cheaty a nie czy ktoś w to gra .... Po co piszesz takie bezsensowne posty nie wnoszace nic do tematu ?

Sory za offtop, ale mam do ciebie pytanko, nadal są takie lagi na online ? bo jak nie do z chęcią bym zagrał :D

Opublikowano

Sory za offtop, ale mam do ciebie pytanko, nadal są takie lagi na online ? bo jak nie do z chęcią bym zagrał :D

Serwery dalej w Singapurze ale daje rady grać sa mniejsze lagi ale sa. A wiesz coś o tych cheatach ?

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Z tego co wiem w europie nikomu się nie chce takiego czegoś tworzyć spróbuj znaleźć to na azjatyckich forach; )

Opublikowano

Tutaj na pewno nie znajdziesz żadnego cheata do tej FiFY bo jak kolega wyżej pisał po prostu dla graczy z Europy są tam za duże lagi i nie jest opłacalne tworzenie jakichkolwiek cheatów.

Ja grałem jakieś 2 tygodnie na Offline jak zagrałem 3 mecze online to sobie od razu odpuściłem, bo z pingiem rzędu 400-500ms nie ma szans na wygraną.

Opublikowano

Tutaj na pewno nie znajdziesz żadnego cheata do tej FiFY bo jak kolega wyżej pisał po prostu dla graczy z Europy są tam za duże lagi i nie jest opłacalne tworzenie jakichkolwiek cheatów.

Ja grałem jakieś 2 tygodnie na Offline jak zagrałem 3 mecze online to sobie od razu odpuściłem, bo z pingiem rzędu 400-500ms nie ma szans na wygraną.

Ale może będzie coś na nwm przechodzenie ligi offline albo na darmowe paczki jakieś bugi itp. :/ Jeśli ktoś coś znajdzie na zagranicznych stronach to niech poda coś bo tam pewnie coś maja np. w Azji :)

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Wnioslem do tematu dużo tym postem. Pozatym jak napisałem nikt to nie znaczy ze dosłownie nikt nie gra, tylko pojedyncze jednostki grają

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym spróbował z trainerem do FIFY 14 w którym na początku wybierasz w CE gre (zamiast zaznaczyć FIFE 14 to byś zaznaczył FIFE Online) Jak chcesz moge ci dać bo mam taki Ruski

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym spróbował z trainerem do FIFY 14 w którym na początku wybierasz w CE gre (zamiast zaznaczyć FIFE 14 to byś zaznaczył FIFE Online) Jak chcesz moge ci dać bo mam taki Ruski

To podrzuć na PW

Wnioslem do tematu dużo tym postem. Pozatym jak napisałem nikt to nie znaczy ze dosłownie nikt nie gra, tylko pojedyncze jednostki grają

Gdyby graly osobne jednostki to nie bylo by tyle zawodnikow na liscie transferowej ile jest wiec pozdro, ale duzo wniosles naprawde bardzo duzo.

f3d88a5d0_ahpaann.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...