Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam czołgu podobnego do kv-1s

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie. Jest jakiś czołg podobny do KV-1S, bo to jest mój ulubiony czołg jest mobilny jak na czołg ciężki ma super dmg i obrotowe działo i szukam jakiegoś czołgu podobnego do tego. Pewnie mi polecicie IS-a ale on jest jak dla mnie za wolny.

64l7.png

Opublikowano

Może coś z innej bajki - Borsuk - 8 tier niemiecki (TD). Brak pancerza, op camo, op lufa, obrotowa wieża?

Opublikowano

Może coś z innej bajki - Borsuk - 8 tier niemiecki (TD). Brak pancerza, op camo, op lufa, obrotowa wieża?

chodzi o to zebym nie musiał obracać całym czołgiem tylko samą wieża, A jak ten czołg sie dokładnie nazywa ?

64l7.png

Opublikowano

Polecam T-150 VI tieru, prawie identyko jak kv-1s

Edit: zapomnialem dodac ze jest w tym samym drzewku co kv-1s

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Polecam T-150 VI tieru, prawie identyko jak kv-1s

Edit: zapomnialem dodac ze jest w tym samym drzewku co kv-1s

Dla autora tematu is jest za wolny, a T-150 jest od niego dużo wolniejsze.

Opublikowano

Posiadam T-150 i jest bardzo pancerny ale za wolny niestery .... a ten tak zwany "borsuk" hmmm... sam nie wiem ;]

64l7.png

Opublikowano

Ciezko bedzie ci znalesc cos szybkiego i silnego, zazwyczaj silne jest wolne i pancerne a szybkie slabe

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

VK 45.02A VIII tier , dość średni dmg  , ale jest mobilny jak na HT i sporo rykoszetów leci, lecz jeśli ktoś wie gdzie strzelać i tak padniesz :D

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

przecież IS-3 jest OP na swoim tierze, mobliność meda, działo z świetnym rofem, peną ok. 220mm, wyciąga 40km/h no i magiczny pancerz :)

Opublikowano

A co powiesz na Shermana Jumbo? Może ma lipną lufkę, ale dinga pociski jak szalony (tylko trzeba obczaić kątowanie) Możliwe że jest troszkę wolniejszy od KV-1S, ale bardziej pancerny (te Twoje 175 peny na sporcie nie wystarczy żeby przebić ogarnietego Jumbo) Jeżeli się zdecydujesz na owego Shermana polecam nie zmieniać wieży na "lepszą". Wolę mieć 152mm pancerza z każdej strony, większy Reload Time i mniejszy View Range, niż wieżę w którą wszystko wchodzi.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...