Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Stary metin2

dawidsj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko. Wraz z grupką znajomych zastanawiamy się nad stworzeniem prywatnego serwera. Nie byłby to jednak zwyczajny, napakowany "nowościami" serwer jakich jest obecnie pełno i większość z nich to syf przypominający wowa. :mellow:  Myśleliśmy o powrocie do czasów kiedy na PLu były 1- 2 serwery, na BO expiło się w grupach 8 osobowych, a 1kk yang było majątkiem, którego i tak się wydawało na poty. Chcielibyśmy przypomnieć sobie chwile dzieciństwa, chwile, w których metin dopiero raczkował. Gimby może nie znajo, ale do tej pory pamiętamy serwery typu zzyt2 czy csyt2, w których pokonanie chińczyka w pvp było wyczynem godnym mistrza.  :ninja:  Bez sensu byłoby tworzenie serwera po to by się wkurzać na to, że nikt nie gra więc oto nasze pytanie: Czy chcielibyście serwer tego typu? Czy w ogóle byłaby grywalność na takim czymś, bo marnowanie czas gdzieś, gdzie są po 3- 4 osoby na jedno królestwo jest głupie. Głos pozostawiam wam  :)

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

Była reaktywacja csyt2 ostatnio, rekord był 20 graczy, myślę że jakbyś zrobił dobry serwer, dopracował to ludzie by powbijali, zrób, ja chętnie zagram ;)

by Neosieł

Opublikowano

Była reaktywacja csyt2 ostatnio, rekord był 20 graczy, myślę że jakbyś zrobił dobry serwer, dopracował to ludzie by powbijali, zrób, ja chętnie zagram ;)

Grałem na tym nowym csyt2 i stwierdzam, że w żadnym stopniu nie przypominał dawnego metina+ mieli problemy ze startem. Był to zwykły serwer tyle, że miał inną nazwę niż zwykle i posiadał więcej bugów.

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

Pewnie, żeby się grało, ale taki serwer musiałby być w 100% dopracowany, żeby nie było takich patologii jak na tej nieudanej reaktywacji csyta.

Musi być też:

-dobra zapowiedź

-dobra prezentacja

-reklama na youtube itd.

Opublikowano

Będziesz  miał może stu desperatów online ;p Już widzę,  jak ludzie chcą grać na serwie, w którym się expi w grupach po 6 osób xD

Opublikowano

Było wiele takich prób reaktywowania starego pl'a, jednak każdy kończył się niewypałem.

Wątpię, ze ktoś zagra, ludzie prędzej na pl'a pójdą ...

Opublikowano

Starego PLa nie da się już odtworzyć. Większość tych co gra w metina teraz to zaczęło, po tych czasach, jak były niebianki itp, a zbrojka 1k hp to nie był problem. Ja sam zaczynałem 7 lat temu, jak mało co ogarniałem i pakowałem pkt w uderzenie miecza xD To podjaranie się butami 800hp :D Teraz ludzie by się żalili, że się nie da expić, nie ma pelerynek, zmianek, dodań itp. :/ Ale ja chętnie bym sobie przypomniał stare czasy metina

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...