Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Nowy dział] Star Conflict

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Star Conflict - Stworzona przez naszych ruskich sąsiadów gierka, osadzona w przestrzeni kosmicznej. Coś w stylu WOT'a - Wybieramy sobie statek, ulepszamy w miarę możliwości i lecimy napier...

Gierka spoko, na razie jeszcze w fazie testowej. Oczywiście wszystko darmowe - gra w żadnym wypadku nie jest nastawiona pod pay 2 win, owszem, można kupować statki i dopalacze za prawdziwe pieniądze, ale one zwiększają tylko nagrody za grę (ilość zdobytych kredytów, punktów, itp) a nie obrażenia, czy inne tego typu rzeczy. Wieloplatformowa (Windows, Linux, Mac, itede...)

Strona gry: 

https://star-conflict.com/en
Ładna, nie wymagająca wiele grafika, gameplay bardzo fajny i przyjemny, dużo statków, dużo możliwości, świetnie zrobiona fizyka, przeogromne możliwości poruszania statkiem, cud miód. Można zarówno napierniczać się z innymi graczami, jak i robić misje PvE. Planowane jest zrobienie trybu free-flight (osiągnięcia pod ten tryb są już zrobione, więc myślę że to kwestia czasu), co spowoduje że ta gra stanie się konkurencją dla DarkOrbit.

Trzy nacje do wyboru, każda ma inne statki z innymi możliwościami - ale wybranie jednej wcale nie ogranicza nas do korzystania tylko i wyłącznie ze statków danej nacji, możemy tak czy inaczej kupować i rozwijać statki innych nacji.

Szczegółów rozgrywki wyjaśniać nie będę, ale uznałem że tytuł fajny, warty poświęcenia mu uwagi oraz większego rozgłosu. I odpowiedniego działu.

Parę screenów z jednego mojego meczu, na zachętę:

(nie patrzcie na staty, itp. gram dłużej, tylko Steam mnie dobił po tym jak pierwsze konto szlag mi trafił a potem nie mogłem się przez niego zalogować - byłem zmuszony zrobić nowe. To są efekty ~godziny gry)

hangar:

tikrppveem5l.png

rld36026ivdp.png

kwltzmsvibgl.png

lwefv2ifp4cl.png

oecn27z965ah.png

ewc3d7x32fqe.png

6l5z16rjck9m.png

c8m8dy3acrpn.png

s9ho9m7to475.png

qomtbntyyr14.png

eceb7ukm6ojl.png

Typowy meczyk:

n7xytpmy62mw.png

b600laudvc5q.png

l2dcrgd7h0oe.png

n9d4ws3t7ga0.png

qzu1ycczp8qz.png

ln19bfzwpqoa.png

636n9ayeg9hi.png

7syu5llxha7q.png

wqdlpy8w3bq5.png

9zad7486zrfy.png

j1cuyoofdh6s.png

jsk2jm54jfd9.png

rismuuhtrkyz.png

cmt07j13cwkk.png

uj6dpanu3deg.png

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Nie słyszałem o grze, jednakże jako dział testowy - można spróbować.

Za.

Dokładnie, gra wygląda ciekawie, może się przyjąć, jestem na tak.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę że niedługo może pojawić się tryb free-flight (aktualnie już są pod to zrobione osiągnięcia, mam nadzieję że kiedy gra zostanie wydana w pełnej wersji, będzie już to zrobione) to będzie to praktycznie drugi Darkorbit w 3D :D

Jak na razie to gra stosunkowo niewiele graczy, niekiedy w kolejce muszę czekać 2 minuty na rozpoczęcie jednego meczu. Jak pojawi się więcej graczy, napłynie trochę kasy, może wezmą się za szybsze rozwijanie gry.

//usunąłem ankietę

Opublikowano

Nie wiem po co dodałeś te głupie odpowiedzi w ankiecie ,teraz ludzie będą zaznaczali bagiety i te drugie fifidonki ,zobaczysz.

Nigdy o grze nie słyszałem ,może skończyć jak Rise of Metin - najpierw BUM ,potem JEB.

Neutral.

giphy.gif ­

Opublikowano

Różnica między tym, a Rise of Metin jest taka, że Rise of Metin to był chiński wynalazek i nikomu nie chciało się z tym kombinować, tłumaczyć po chińsku, i tak dalej, no i była to kontynuacja gry. A tutaj jest piękna angielska wersja i świeży towar, więc wszyscy powinni być zadowoleni.

Admin Cienia
Opublikowano

Jak na razie to gra stosunkowo niewiele graczy, niekiedy w kolejce muszę czekać 2 minuty na rozpoczęcie jednego meczu. Jak pojawi się więcej graczy, napłynie trochę kasy, może wezmą się za szybsze rozwijanie gry.

Skoro na razie gra mało osób to można się jeszcze wstrzymać z dodaniem działu do czasu, gdy gra zyska większą popularoność.

Na dzień dzisiejszy jestem neutralny.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...