Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] Wzór koszulki

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mój kolega ostatnio kupił sobie maszyny do nadruku koszulek. Chcę stworzyć swoją, jedyną, niepowtarzalną koszulkę, ale nie mam pomysłu na nią. Jeśli chcecie możecie się do tego przyczynić i wygrać jedną z nich. Najlepszy projekt zostanie nadrukowany na koszulce w dwóch egzemplarzach. Jedna koszulka trafi do mnie, a druga do zwycięzcy. Także, jeśli chcesz mieć jedyną i niepowtarzalną koszulkę w swojej kolekcji swojego autorstwa ten temat jest dla Ciebie. Koszt jednej koszulki nie przekracza 70zł, ja jednak zwycięzcy wyślę ją za darmo. 

Żeby nie było za prosto muszę dodać jakiś regulamin i coś co by mnie interesowało. 

Po 1. Koszulka będzie street wear'owa, a kolekcja ma nosić nazwę "Indian space". Wzór musi choć trochę pasować do tematyki.

Po 2. Nie ważne czy to będą zdjęcia, napisy czy rysunki w paincie, każda praca będzie brała udział w konkursie.

Po 3. Oprócz głównego wzoru możecie też stworzyć jakieś dodatki na tę koszulkę i umieścić je gdzie chcecie. np napis na rękawkach albo z tyłu pleców żeby koszulka prezentowała się godnie. 

Po 4. Format musi być .png lub .tiff

Po 5. Przeźroczyste tło i min. 300 Dpl, Skala 1:1, max rozmiar A3

Po 6. Trzeba podać dokładnie umiejscowienie tego wzoru i kolor koszulki na którym będziemy mieli to drukować. 

Chciałbym aby na karku widniał też napis Indian Space niedużymi literami, lecz zauważalnymi, także oprócz głównego projektu ten napis też trzeba wykonać. 

PAMIĘTAJCIE!!!

Koszulki powstaną tylko dwie na dobrym materiale i porządnie wydrukowane, będą to unikaty, także warto walczyć. Pozdrawiam Mateusz. 

//Rzekoma zgoda od Seldka. ~Why

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

haha śmieszne kicie, możecie zrobić też coś z samymi naopisami, nei koniecznie obrazki

951841430649214321545.png

Day after day.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...