Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ustawiłem czas pieczęci, którą przywołuje się peta, ale jest pewien problem. Czas leci jak nie używam pieczęci i jak jestem wylogowany. Jak zrobić żeby czas tylko leciał jak używam pieczęci?

Za pomoc limit.

Opublikowano

Hmm

Trzeba w item_proto zmienić.

Tak jak jest np w pierścieniu expa, nie wiem tylko, która kolumna za to odpowiada.

Opublikowano

możesz zrobić albo na stałe, albo od pierwszego uzycia albo tak jak jest teraz, szukaj w navicacie, więcej nie powiem bo nie ma nic łatwo.

To wypierdalaj z tego tematu..

Wkurwiają mnie tacy ludzie którzy nic nie wnoszą do tematu, a pierdolą takie głupoty jak ty ;_;

Opublikowano

Hmm

Trzeba w item_proto zmienić.

Tak jak jest np w pierścieniu expa, nie wiem tylko, która kolumna za to odpowiada.

Jak ustawiam value0 to czasu wgl nie ma.

Musze ustawić w limitvalue0 i dopiero czas jest , który ciągle leci jak nie jestem zalogowany i jak nie używam pieczęci, a ja chce zrobić tak żeby tylko leciał jak jej używam.

Opublikowano

Jak ustawiam value0 to czasu wgl nie ma.

Musze ustawić w limitvalue0 i dopiero czas jest , który ciągle leci jak nie jestem zalogowany i jak nie używam pieczęci, a ja chce zrobić tak żeby tylko leciał jak jej używam.

obrażasz mnie drogi kolego, że nie wiem i jeszcze nie potrafisz poprosić o pomoc tylko wyganiasz. Otóż Cię oświece, że wiem jak to się robi ponieważ sam to robiłem, szukaj w item_proto w tabelkach. Czas ustawiasz w limitvalue0 ile ma trwać dany item ;) Możesz to zrobić też za pomocą questa jak nie chce ci się szukać w navicacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...