Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunięte konto

gigakeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Do rzeczy. Wczoraj jeszcze sobie grałem na moim koncie. Dzisiaj chce sobie wejść i pograć i hasło jest złe. Próbowałem kilka razy żeby dla pewności zobaczyć, czy czasem źle nie wpisałem hasła. Ale po którymś razie zablokowali mi konto, bo źle wpisałem hasło. Chcialem sie zalogowac na stronie ale tez haslo złe.

Sprawdzałem na combat arms eu com profil mojego konta ale tam było napisane, że nazwa jest źle wpisana, lub takiego konta wgl nie ma. Nie wiem co robić. Przyznam sie, ze bylo to konto do hackowania, ale tak to by mi wyskoczylo ze mam bana. Nw czemu tak jest. Aaaa i dzisiaj zmieniłem sobie numer IP, moze to przez to???

POMOCY

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Taaa, że to hackerskie konto taaa? -,-

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Napisz, że nie możesz się zalogować i nie wiesz o co chodzi, możesz pisać do nich po polsku.

Opublikowano

moze prubowales " darmowe NX " na to konto dodać przez jais program ??? moze poprostu ktos ukradl twoje konto ...

Opublikowano

Nie, nie uzywalem zadnych nx loaderów bo nie jestem taki glupi zeby z tego korzystac. A jak napisze na support i oni sprawdza logi czy cos tam to dostane bana jak cos znajda?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Podaj nick to sprawdzimy czy zbanowane.

Opublikowano

TheGrayShot             ale raczej nie jest. :/

Ps. Valze to najlepszy forumowicz i pomocnik w dziale Combat Arms ;)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Konto nie jest zbanowane a ponadto nie istnieje, może ktoś niepowołany Ci skasował?

#Albo znowu zbugowany ranking graczy.

Opublikowano

a sproboj zmienić haslo do konta o ile pamietasz dane ... Sprawdż jeszcze maila, jeżeli ci usuneli konto to napewno ci napisali na mail, lub nie wchodzileś dawno i je poprostu usunęli

Opublikowano

Eehhh Diskienss... zmienialem haslo i nic, ten sam blad - złe haslo. Nikomu nie dawalem danych do konta, to konto ma niecaly tydzien (chyba 4 dni).

Ale to ze nie istnieje to dziwne skoro tylko ja znam passy a gralem na tym koncie.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

A jeżeli masz konto 4 dni to nie dziwne ze jeszcze go niema w rankingu...... Sprubuj jutro moze dziś sie coś zbugowalo -.-  Juz nie wiem co moze być innego ... Ale jak mowisz ze to slabe konto to nawetnie zal bedzie :P

Opublikowano

Hahahah ! Nie wierze! Dziala ! :D

Pewnie ZNOWU przez zepsuty ranking...

Close

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...