Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań dot. gry

szapteste5522

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was parę  pytań a mianowicie:

1.czy w raz z rangą zwiększają się zarobki za misje ile taka 255ranga wyciska za misje.

2.dużo jest cheaterów ?.

3.czy ogółem jeszcze opłaca się grać

4.czy ktoś z was zna date dokładnej zmiany maszyny APB

Z góry dzięki za odp:)

Opublikowano

no to tak mam prawie 255 R i powiem jedno zarobki zależne są od tego czy masz premke i od tego jak grasz to sie najbardziej liczy nie to jaki masz lvl nawet dobry gracz wycisnie wiecej bez premki jak typ który sb myśli ze jest chuj wie kto 

co do hackerow jezeli długo nie ma patcha to wkońcu jakis typ znajdzie/zapłaci za haki ale to szybko banuja leczy to nie jest wkurwiajace najbardziej wkurwiajace sa dzieci które wyzywaja cie od kogos tam bo grasz lepiej niz one 

czy opłaca się grac jasne ze tak bo to dobra gra jezeli chcesz to moge cie oprowadzic patriot EU2

a co do  daty podobno cytujac gamefirsta silnik miał się ukazać w 1 kwartale 2014 roku ale to juz czy sie ukazał to inna bajka ;) 

Opublikowano

1. Zarobki zależą od ilości wykonanych zadań / zabójstw i od tego czy posiadasz premium

2. Zależy kiedy. Pierwsze 2 tyg. po updacie nie widuje się ich za często chyba, że liczysz też triggerbota to jest ich troche więcej

3. Jeżeli lubisz coś w ten styl oraz jeżeli masz znajomych to tak opłaca się. Polecam EU1 - gra na nim najwięcej osób, pro designerzy, można spotkać duzo polaków

4. Zmiana silnika miała ukazać się w pierwszym kwartale 2014 ale chyba przeniesiono ją na 3 kwartał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...