Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z trainerem

dawidek0044

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Mam do was pytanie, bo chciał bym już zarabiać a nwm czy dobrze rozumiem, opiszę wszystko od początku.

Wczoraj dowiedziałem się o trainerze do fify i odrazu go ściągnołem i ok godziny 23.00 wbiłem sobie jakieś 80k i kupiłem van persiego, później wyczytałem na tym forum że aby nie dostać bana nie można nabić więcej niż 100k a to sie resetuje o 2:00 w nocy więc jeżeli wczoraj o 23:00 wbiłem sobie te 80k to tego samego dnia o 2:00 moge już nabijać od nowa czy dopiero dzisiaj po 2:00 moge nabijać, bardzo proszę o szybką odpowiedz gdyż chcę uniknąć banika :)

Opublikowano

Restartuje się o 2 w nocy czyli jak wczoraj o 23 wbiłeś to o 2:01 dzisiejszego dnia możesz już od nowa 100k wbijać do 2:00 i od nowa

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Zawsze jest lepiej nabijać np. od 18 do x godziny i tak codziennie tak jest wg. mnie bezpieczeniej. Bo jak to EA może dostać laga serverów ^^

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...