Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike Global Offensive - da radę kupić smsem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam na telefonie 200zł i nie ma na co wydać bo nie dzwonie ani nie gadam z nikim zbytnio, więc chcę sobie kupić Counter Strike Global Offensive smsem i mam takie pytanie czy zna ktoś jakąś stronę na której są dostępne klucze za sms i żeby była sprawdzona ;)

Przy okazji niech nikt się nie "wysila" i niech mi nie pisze, że za sms się nie opłaca... Moje pieniądze, moja sprawa co z nimi robię ;)

graphic.png

Opublikowano

Tyle, że jak masz telefon na abonament, a pewnie masz, to ci tego sms'a naliczy jako dodatkowa opłatę, a nie zje ci z pieniędzy, które masz na koncie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

g2a.com

Możesz płacić telefonem, problem że kosztuje 100 zł, a normalnie możesz w tym sklepie kupić za 30 zł.

Opublikowano

Tyle, że jak masz telefon na abonament, a pewnie masz, to ci tego sms'a naliczy jako dodatkowa opłatę, a nie zje ci z pieniędzy, które masz na koncie.

Nie mam na abonament ;)

Temat można zamknąć...

graphic.png

Opublikowano

Ziomek na allegro cs jest po 19.99. Tak samo szukałem jak ty ale poprosiłem mamę i git ;D.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Ziomek na allegro cs jest po 19.99. Tak samo szukałem jak ty ale poprosiłem mamę i git ;D.

Miałem kiedyś zabawną sytuację z allegro i po niej już nic nie kupuję na allegro ;)

graphic.png

Opublikowano

Co ty za bzdury piszesz chłopie?

Mam abonament i sms'y tzw. premium normalnie pobiera mi z środków na koncie, a nie jako dodatkową opłatę.

Nie wiem w jakiej sieci taki bzdurny abonament jest jak piszesz - o ile wiesz wgl. o czym piszesz.

Opublikowano

Witam,

Otóż mam na telefonie 200zł i nie ma na co wydać bo nie dzwonie ani nie gadam z nikim zbytnio, więc chcę sobie kupić Counter Strike Global Offensive smsem i mam takie pytanie czy zna ktoś jakąś stronę na której są dostępne klucze za sms i żeby była sprawdzona ;)

Przy okazji niech nikt się nie "wysila" i niech mi nie pisze, że za sms się nie opłaca... Moje pieniądze, moja sprawa co z nimi robię ;)

ja rozumiem, ze mama ci doladowala telefon i nie szkoda ci kasy, ale skoro cs mozesz kupic za 22 zł( za tyle kupilem) uwierz mi nie ma sensu wydawać 100 zł w postaci sms. Nie musisz mieć konta bankowego, zeby kupic na allegro tego cs, mozesz wyslac kase poczta

Opublikowano

ja rozumiem, ze mama ci doladowala telefon i nie szkoda ci kasy, ale skoro cs mozesz kupic za 22 zł( za tyle kupilem) uwierz mi nie ma sensu wydawać 100 zł w postaci sms. Nie musisz mieć konta bankowego, zeby kupic na allegro tego cs, mozesz wyslac kase poczta

Sorry, ale nie rozumiesz tego, że mam aż nadto pieniędzy i mi się co chwile składa hajs czasem nawet po około 400zł na telefonie?

A z tą mamą to mogłeś sobie już darować ;)

graphic.png

Opublikowano

Sorry, ale nie rozumiesz tego, że mam aż nadto pieniędzy i mi się co chwile składa hajs czasem nawet po około 400zł na telefonie?

A z tą mamą to mogłeś sobie już darować ;)

Co z tego, ze masz pieniadze? Masz też brak szacunku do twojej matki, ktora ciezko pracowala, zeby ci te pieniadze dac. Ale ty z lenistwa wolisz wydac wiecej, bo co to cie obchoodzi, z emozesz mniej, skoro to mamusia ci dala kase, a nie sam na nia zarobiles.. 

Opublikowano

Co z tego, ze masz pieniadze? Masz też brak szacunku do twojej matki, ktora ciezko pracowala, zeby ci te pieniadze dac. Ale ty z lenistwa wolisz wydac wiecej, bo co to cie obchoodzi, z emozesz mniej, skoro to mamusia ci dala kase, a nie sam na nia zarobiles.. 

Geniuszu, wiesz, że w większości telefon za własny hajs doładowuje? Zresztą nie udzielam się do ciebie bo to nie ma najmniejszego sensu xDD

Temat można zamknąć bo zbędny spam się robi ;)

graphic.png

Opublikowano

Ziomek to sie patrzy na

ilosc towaru

opinie innych

czy cos innego sprzedawal

a nie kurwa nie patrzysz.

Ja ci moge podeslac typa ktory mi sprzedal gre. Przyszla w formie prezentu i dziala wszystko.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Ziomek to sie patrzy na

ilosc towaru

opinie innych

czy cos innego sprzedawal

a nie kurwa nie patrzysz.

Ja ci moge podeslac typa ktory mi sprzedal gre. Przyszla w formie prezentu i dziala wszystko.

Nie o to chodzi kurwa zresztą pytam o wasze wywody na temat tego że się nie opłaca do chuja pana za sms, czy się pytam kurwa o link? Więc skończcie już a temat można zamknąć...

graphic.png

Opublikowano

Za sms sie w huj nie oplaca bo narazasz sie jeszcze na zlodzieji albo jakies subskrybcje po 4 zl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...