Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony run 2 za 1/Refferale

Ganelon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie promo na strony run? Nie mogę nigdzie znaleźć a coś słyszałem że w maju.

Ile można czekać na referale ? Czekam od zeszłej niedzieli i chuj mnie strzela, cięgle 25 reffów po 1 lvl, launcher gry z 2000 roku a aktualizacje referali to się tam chyba na korbę robi.

Opublikowano

Bodajże w weekend, były ale nie jestem pewien.

Z referalami często problemy są. Ja np. miałem 2000 refów zrobionych :D.

To masz złę info co do run. Codziennie patrzyłem i nie było. Nie wiem kiedy będą. Także ich wyczekuje

Opublikowano

Weekend z podwójnymi PZ
po Udyr

Przygotujcie się na 3 intensywne dni z League, gdyż w ostatni weekend kwietnia podwajamy zdobywaną ilość PZ!

Od 25 kwietnia (piątek) godz. 01:00 do 28 kwietnia (poniedziałek) godz. 00:59 za każdy mecz będziecie otrzymywać podwojoną ilość PZ. Dzięki temu powinniście w pełni skorzystać z promocji run, która rozpocznie się w ostatnich dniach kwietnia.

Dodatkowo zapowiadamy dwutygodniową wyprzedaż stron z runami - 2 za cenę 1, która odbędzie się w maju. Dokładną datę podamy później, ale jeśli będziecie chcieli w pełni z niej skorzystać, zacznijcie oszczędzać już teraz. Dzięki temu łatwo kupicie potrzebne strony z runami.

Proszę, tutaj jest wszystko wystarczy przeczytać ze zrozumieniem:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Weekend z podwójnymi PZ
po Udyr

Przygotujcie się na 3 intensywne dni z League, gdyż w ostatni weekend kwietnia podwajamy zdobywaną ilość PZ!

Od 25 kwietnia (piątek) godz. 01:00 do 28 kwietnia (poniedziałek) godz. 00:59 za każdy mecz będziecie otrzymywać podwojoną ilość PZ. Dzięki temu powinniście w pełni skorzystać z promocji run, która rozpocznie się w ostatnich dniach kwietnia.

Dodatkowo zapowiadamy dwutygodniową wyprzedaż stron z runami - 2 za cenę 1, która odbędzie się w maju. Dokładną datę podamy później, ale jeśli będziecie chcieli w pełni z niej skorzystać, zacznijcie oszczędzać już teraz. Dzięki temu łatwo kupicie potrzebne strony z runami.

Proszę, tutaj jest wszystko wystarczy przeczytać ze zrozumieniem:)

No jak widać u Ciebie czytanie ze zrozumieniem należy do trudnych rzeczy. Jak napisał Rito od 25 do 28 kwietnia odbędzie się event na podwójną ilość PŻ. Aby z zarobionego IP skorzystać z promocji run która nie wiadomo jeszcze kiedy będzie miała miejsce.

jp8p35.png
Opublikowano

No jak widać u Ciebie czytanie ze zrozumieniem należy do trudnych rzeczy. Jak napisał Rito od 25 do 28 kwietnia odbędzie się event na podwójną ilość PŻ. Aby z zarobionego IP skorzystać z promocji run która nie wiadomo jeszcze kiedy będzie miała miejsce.

PŻ - Punkty Żasług?

W jego cytacie wszystko jest ok i wyczerpuje on temat. Przeczytaj go pięć razy, uprzednio analizując pytanie, to zapewne zauważysz, że nic więcej nie wiadomo.

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

PŻ - Punkty Żasług?

W jego cytacie wszystko jest ok i wyczerpuje on temat. Przeczytaj go pięć razy, uprzednio analizując pytanie, to zapewne zauważysz, że nic więcej nie wiadomo.

Widzę, że Ty też nie kumaty. Co ma wspólnego boost IP z promocją stron na runy?

Co do PŻ zauważ, że to literówka bo przed nim był wyraz "ilość" i zapewne za długo przetrzymując alt zamiast "Z" wskoczyło "Ż".

jp8p35.png
Opublikowano

IP boost ma to, że(teraz cytuję odpowiedni fragment, żebyś załapał):

"Dodatkowo zapowiadamy dwutygodniową wyprzedaż stron z runami - 2 za cenę 1, która odbędzie się w maju."

Nie ma tutaj podanej dokładnej daty, ale wyżej osoby pisały "dokładniejsze" terminy, niż podał Riot.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...