Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozgrywki Duo (pytanie)

Mitahashi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam bardzo ważne pytanie i liczę na szybką odpowiedź.

Otóż chodzi mi, iż mam nowe konto,a mój kolega, z którym mam zamiar zagrać te 10 pierwszych rozgrywek w zeszłym sezonie był bronze II . Czy w takim razie jak wygramy powiedzmy 10/10 to będziemy w tej samej dywizji czy innej ? Ciekawi mnie to,ponieważ na poprzednim koncie (juz w 4 sezonie) 

wygralem 7 z 10 i byłem bronze I . W zeszlym tez bylem bronze I . 
Z góry proszę  o odpowiedź . 

Opublikowano

Jeżeli będziesz grał premade z brązem, to będzie Ci dobierało brązów do teamu = mniejsze mmr teamu = mniejsza liga końcowa.

Opublikowano

o ile sie nie myle wszyscy zaczyna ja z mmr na poziomie silver 3-4

więc kolega będzie ci zaniżał mmr, co przełoży się na to że wygrywając solo te 10 ranków byłbyś silver a z nim mozliwy jest bronze. Po za tym nie wierzmy w cuda przynajmniej jeden mecz będziesz miał z afkiem/trollem więc tch 10 ranków nie wygrasz

Opublikowano

po wygraniu 10 powinienes byc silver 5-4 , a twoj kolega braz 1 - silver 5. zalezy tez od mmr teamu,jesli bedzie wam dobierac jego poziom ( brazow) to bedziesz braz 1- s5, a jesli bedzie wam dobierac unranked/silver 4 to po wygraniu 10 powininniscie byc 2-3 dywizje wyzej. powodzenia w placementach,10 i tak nie wygrasz :P

baner.png

Opublikowano

Znajdź kolege z lepszym mmr i ligą. I czy ten kolega umie grać? I czy ty umiesz grać?

Z bronzu, nie wiem jak można nie wyjść. Każdy narzeka na te afk, feedery itd. Przecież tam się samemu gry wygrywa. Sam z ciekawości wychodziłem koledzie to silvera z bronzu 3 z niskim mmr w tydzień, góra dwa.

dudeson.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...