Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ISS-Steam

RastaBooS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy włączaniu gry wyskakuje mi "You've started game under a steam account, but that account does not have the war z game owership". Zaczęło tak się dziać jadąc samochodem i przypadkowo kliknąłem ALT+F4. Da się temu zaradzić coś?

Opublikowano

Miałem tak kiedyś jak miałem konto na steamie. Co jakiś czas tak się działo, ale to raczej wina steama.

Opublikowano

Jeżeli grę mam kupioną poprzes steam to mogę swobodnie odpalić ją poprzez launcher poza steam?

@EDIT

próbowałem, ale wyskakuje powiązanie -.-

@EDIT

Luki przez jaki czas Ci się to utrzymywało>?

Opublikowano

Jeżeli grę mam kupioną poprzes steam to mogę swobodnie odpalić ją poprzez launcher poza steam?

@EDIT

próbowałem, ale wyskakuje powiązanie -.-

@EDIT

Tak ale musisz przenieść lub skopiować pliki gry i na pulpit np.

Spróbuj też reinstalla

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@EDIT

Tak. Ja nawet steama miałem usuniętego i mogłem sobie grać.

Co do dalszego pytania to po prostu miałem ten komunikat i nie dało się wejść do gry. Nikt nie mógł. Była to wina steama, bo mam 3 konta i na pozostałych normalnie mogłem się zalogować. Dzisiaj z rana znajomi co mają grę na steamie płakali, że nie mogą wbić i ogólnie serwery świeciły pustką, więc pewnie też dzisiaj kombinowali. To bywa różnie od godziny, albo i dłużej.

Ogólnie żałuję, że dzisiaj Artemisa na streamie nie widzę. Podziękowałbym mu tak ogólnie za całokształt jego twórczości w miły, kulturalny sposób. Tak, że bana dostałbym na dzień dobry. Normalnie dzisiaj 7 crashy w czasie pvp w clearview miałem. Jak nigdy. Tyle lootu stracić. W trybie okienkowym miałbym pewnie mniej crashy, ale nie mam niestety takiej możliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...