Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy zakupie punktów boost

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5 minut temu kupiłem Boost'y poprzez PSC i punktów do tej pory nie ma, a kasę mi zabrało.

Co może być przyczyną?
Mają oni swój jakiś support oprócz NFS Rivals?

Opublikowano

Trzeba czekać. Jeśli odebrało pieniądze z karty to jest szansa, że po jakimś czasie przyjdzie. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Pisz do nich ;) Skoro dokonałeś zakupu, hajs poleciał to na pewno mają to u siebie zapisane i powinni wyjaśnić sytuację.

Dobrze by było, gdybyś miał e-maila potwierdzającego zakup, wtedy masz pewność pozytywnego rozpatrzenia skargi, inaczej może być problem.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ja próbowałem pisać niedawno w swojej sprawie i nic,  żadnej odpowiedzi. Wiem, że do EA Polska z taką sprawą można dzwonić, sam dzwoniłem w sprawie fundsów, tylko, że nie pamiętam numeru.  Hendel7 ma numer, to taki youtuber, zapytam go. Napiszę ten numer jak odpowie. 

Opublikowano

68 422 70 52 

Nie dostałem odpowiedzi jeszcze, ale spróbuj zadzwonić pod ten numer.  Jest to biuro obsługi klienta EA. 

Opublikowano

Najlepiej jest zadzwonić na nr który podał Pan wyżej. Wtedy przynajmniej nie musisz czekać długo na odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...