Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Warrockiem Na Laptopie

andri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, gdyż gram w WarRocka na laptopie to bronie mi wolniej strzelają, a gdy włacze Wr na komputerze to normalnie mi strzelają . Wie ktoś co zrobić lub czemu tak jest? Proszę o pomoc .. Będzie +++

Opublikowano

Też tak miałem i to na kompie miałem spaloną karte graficzną przez te granie śćiągle polecam ci kupic nowa karte graficzna do laptopa albo procesor za slaby i nowy kupic albo laptopa kupic

Opublikowano

Też nad tym rozmyślałem. Ale laptop nie jest aż taki stary i często go nie używam ... Więc nie wiem czy chodzi tu o kartę graficzną. A z resztą z tego co mi wiadomo to w laptopie nie da się wymienić karty graficznej.

Opublikowano

po co kupować odrazu wszystko...? może ktoś kasy nie ma też tak miałem ale mi pomaga reset kompa

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o to, że na kompie mi nie działą tylko na laptopie . I zresztą zgodzę sie z Wizzel nie wszyscy maja kase by wydawać ją na nowego laptopa z kuli jednej gry... Wizzel chodzi ci o zwykły reset laptopa czy swormatowanie go ... Proszę o odpowiedź

Opublikowano

chodzi mi o reset laptopa jeżeli to nie pomaga ściągnij jakiegoś anty-Virusa zeskanuj pousuwaj wirusy jak to nic nie da to format zrób wyczyść pamięć itd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...