Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM/TESTGM/TESTER !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałbym Zostać GM Lub Tester Serwera !

Dlaczego Właśnie Ja?: Chciałbym Się Nauczyć Trochę O Metinie Z Strony GM'a

W Metina Gram Już 6Lat i Co Do Pomocy Graczom To Chętnie Pomagam Z Nie Którymi Problemami W Grze

Komendy Nie Umiem Ale Nauczył Bym Się Szybko

Co Do Czasu Był Bym Narazie Online Tylko W Weekendy Lub Jak Będę Miał Wolne Od Szkoły

Czm Tak? No Bo Się Nie Uczę I Tylko Tak Mogę Siedzieć Na Kompie

Więc Był Bym Takim Pobocznym Adminem Który By Się Uczył i Pomagał W Wolnym Czasie

Na Serwie

Mam 16Lat + Głos + TS3/Skype I Inne

Dodatek: Jako Iż Mógł Bym Nagrywać Też Na YT Z Tego Serwa Mam Na Razie 14Widzów Ale Jak Zacznę Nagrywać To Będzie z 1k-5k Subskrypcji

Więc To Na Tyle Jak Macie Jakąś Oferte Pisać Na PW Lub Na Skype:Dyzma1998 !

P.S. Może To Być Serwer Hamachi Lub Dedyk Lub Serwer W Budowie Mam Też Dużo Pomysłów Na Serwer Który Przyciągnie Od Groma Graczy

Pozdrawiam DyZmA

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Witam Chciałbym Zostać GM Lub Tester Serwera !

Dlaczego Właśnie Ja?: Chciałbym Się Nauczyć Trochę O Metinie Z Strony GM'a

W Metina Gram Już 6Lat i Co Do Pomocy Graczom To Chętnie Pomagam Z Nie Którymi Problemami W Grze

Komendy Nie Umiem Ale Nauczył Bym Się Szybko

Co Do Czasu Był Bym Narazie Online Tylko W Weekendy Lub Jak Będę Miał Wolne Od Szkoły

Czm Tak? No Bo Się Nie Uczę I Tylko Tak Mogę Siedzieć Na Kompie

Więc Był Bym Takim Pobocznym Adminem Który By Się Uczył i Pomagał W Wolnym Czasie

Na Serwie

Mam 16Lat + Głos + TS3/Skype I Inne

Dodatek: Jako Iż Mógł Bym Nagrywać Też Na YT Z Tego Serwa Mam Na Razie 14Widzów Ale Jak Zacznę Nagrywać To Będzie z 1k-5k Subskrypcji

Więc To Na Tyle Jak Macie Jakąś Oferte Pisać Na PW Lub Na Skype:Dyzma1998 !

P.S. Może To Być Serwer Hamachi Lub Dedyk Lub Serwer W Budowie Mam Też Dużo Pomysłów Na Serwer Który Przyciągnie Od Groma Graczy

Pozdrawiam DyZmA

Raczej nikt nie będzie tracił czasu żeby ci dodatkowo omawiać co masz robić i jak skoro nic nie umiesz. Chcesz pomagać na serwie to powiedz w czym ? nagrywanie filmików ?

Opublikowano

Chce Się Nauczyć Coś Robić Zawsze Trzeba Od Czegoś Zacząć A Co Do Dużych Liter To Masz Coś Do Tego Każdy Pisze Jak Chce ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Chce Się Nauczyć Coś Robić Zawsze Trzeba Od Czegoś Zacząć A Co Do Dużych Liter To Masz Coś Do Tego Każdy Pisze Jak Chce ;)

Rozumiem gdybyś napisał to kilka lat temu ale teraz masz tyle poradników pisemnych jak i video jeżeli bardzo chcesz się czegoś nauczyć wpisz w google a jak nie będzie czegoś pisz na forum temat większości ludzi nie chce się tłumaczyć ludziom co i jak głównie z powodu braku czasu jak już ktoś ma chęć napisze poradnik dla wszystkich a nie dla wybranej osoby 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Nie. Są pewne zasady języka polskiego które trzeba stosować. 

@Topic

Jak chcesz zdobyć 1,5k subskrypcji jak na razie masz 15 od kolegów z osiedla?

Opublikowano

Witaj .

Skontaktuj się ze mną na gadu gadu 50470019

Jestem dostępny !

86609055853348996726.png

Zapraszam serdecznie na najlepszy MEDIUM HARD !

Opublikowano

Nie polecam. Kazde slowo z duzej litery. Nic nie umiesz- dopiero sie uczysz. Pierwsze poucz sie na poradnikach co i jak i dopiero :)

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Do serwera hamachi raczej się dostaniesz. Napisz do jakiś osób 12letnich, które się w to bawią. Osobiście jestem na NIE, ponieważ nie podoba mi się twoje podanie. Każdy wyraz z dużej litery. 

CIx1zoG.png

Opublikowano

Polecam Pana !

Nie raz i nie dwa testował mi serwer od A do Z i jestem mu wdzięczny bo sam bym nie dał rady !

Polecam i powodzenia :)

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...