Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znikające silne ciało na modzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio gdy sobie ustawiam exp bota na mojim mentalu to ustawiam mu żeby sobie automatycznie silne włanczał wszystko fajnie pięknie odpala se wszystko działa i po 5 s znika tak co drugi raz.

Macie tak samo jak ktoś wie jak to ogarnąć to prosze o helpa i jeszcze jedno poza tematem jak zmienić rozdzielczość jak mam kamermoda zmieniałem w configu dawałem w oknie i nic help plss

Opublikowano

też tak mam poprostu silne ciało się za szybko włącza dlatego tak jest najlepiej silnego używaj ręcznie

Opublikowano

Na to nic nie zaradzisz. Autobuff jest tak zaprogramowany, że od razu po załadowaniu się skilla włącza go i skill gaśnie. Musisz włączać ręcznie.

Opublikowano

Na to nic nie zaradzisz. Autobuff jest tak zaprogramowany, że od razu po załadowaniu się skilla włącza go i skill gaśnie. Musisz włączać ręcznie.

Zauważyłam, że silne ciało zaczyna się tak bugować po M2, dziś bocąc na moim mentalu widziałam, że na m1 było ok, potem już lipa ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...